19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bir dahaki seçimde belediyeyi kazanacağız!”

Siyaset 25.06.2021 - 10:24, Güncelleme: 25.06.2021 - 10:24
 

“Bir dahaki seçimde belediyeyi kazanacağız!”

İYİ Parti Gebze İlçe Yöneticisi Fatih Araç, uzun süren yağış sonrası belediye ekiplerinin sahada yetersiz kaldığını söyleyerek, bir sonraki seçimlerde İYİ Parti’nin Gebze Belediyesi’ni kazanacağını vurguladı.

İYİ Parti Gebze saha içi çalışmalarında sessizliğini korurken partinin belki de en çalışkan ismi olan Fatih Araç, Gebze Belediyesini topa tuttu. Gebze’deki yağışta belediyenin yetersiz kaldığını kaydeden genç yönetici Araç, “Gebze’de yağışlı bir gündü çok uzun sürmese de yağış birçok yerde su birikintileri ve trafikte araçların su içinde devam etmesi şunu sormak isterim yüksek şehir planlayıcısı belediye başkanımız var. BİR DAHAKİNDE KAZANACAĞIZ “İki yılı geçti üçüncü yıla doğru gidiyoruz bu sorunlarla ilgili ne zaman planlama yapmayı düşünmektedir” diyen Araç, “Şunu da belirteyim bir önceki belediye başkanı muhalefetten değildi yani şu belli ki Gebze yıllardır aynı” diyen genç isim sözlerinin devamında “Bize düşen çok çalışmak ve önümüzdeki yerel seçimde genç dinamik kadro kurup Gebze Belediyesi’ni kazanmaktır. İsmimizin önünde belki yüksek unvanlar yoktur fakat Gebze’ye olan sevgimiz vardır” ifadelerini kullanarak bir dahaki seçimde belediyeyi kazanacaklarını kaydetti.
İYİ Parti Gebze İlçe Yöneticisi Fatih Araç, uzun süren yağış sonrası belediye ekiplerinin sahada yetersiz kaldığını söyleyerek, bir sonraki seçimlerde İYİ Parti’nin Gebze Belediyesi’ni kazanacağını vurguladı.

İYİ Parti Gebze saha içi çalışmalarında sessizliğini korurken partinin belki de en çalışkan ismi olan Fatih Araç, Gebze Belediyesini topa tuttu. Gebze’deki yağışta belediyenin yetersiz kaldığını kaydeden genç yönetici Araç, “Gebze’de yağışlı bir gündü çok uzun sürmese de yağış birçok yerde su birikintileri ve trafikte araçların su içinde devam etmesi şunu sormak isterim yüksek şehir planlayıcısı belediye başkanımız var.

BİR DAHAKİNDE KAZANACAĞIZ

“İki yılı geçti üçüncü yıla doğru gidiyoruz bu sorunlarla ilgili ne zaman planlama yapmayı düşünmektedir” diyen Araç, “Şunu da belirteyim bir önceki belediye başkanı muhalefetten değildi yani şu belli ki Gebze yıllardır aynı” diyen genç isim sözlerinin devamında “Bize düşen çok çalışmak ve önümüzdeki yerel seçimde genç dinamik kadro kurup Gebze Belediyesi’ni kazanmaktır. İsmimizin önünde belki yüksek unvanlar yoktur fakat Gebze’ye olan sevgimiz vardır” ifadelerini kullanarak bir dahaki seçimde belediyeyi kazanacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.