Bir gecede tam 225 yeni üye yaptılar!

Siyaset 16.09.2021 - 17:07, Güncelleme: 16.09.2021 - 17:07
 

Bir gecede tam 225 yeni üye yaptılar!

AK GEBZE’Yİ DURDURABİLENE AŞK OLSUN

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, başlattığı üye seferberliği kapsamında bir gecede 200 hane ziyareti gerçekleştirerek, partiye 225 yeni üye kazandırdılar. AK Parti Gebze’de büyümeye tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda sahaya inerek üye seferberliği başlatan AK parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, ev ziyaretlerine aksatmıyor. Hane ziyaretleri yaparak AK Parti’ye üye olmak isteyen Gebzelileri partiye kazandıran AK Partili ekip, geçtiğimiz aylarda 412 hane ziyareti yaparak 263 yeni üye kazandırmıştı. AK Partili ekip bu kez bir gecede 200 evi ziyaret etti. Ev ziyaretlerinde AK Parti’yi anlatan Kaya ve ekibi, bir gecede 225 yeni üyeyi de partilerine kazandırdı. BİR GECE 225 YENİ ÜYE Üye seferberlik çalışmalarında mahalle teşkilatlarının çok büyük emeği olduğunu söyleyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “AK Ailemiz hızla büyümeye devam ediyor. Bir akşamda 200 hane ziyareti yaparak partimize 225 yeni üye kazandıran tüm mahalle teşkilatlarımızı tebrik ediyoruz. Bu çalışmaya destek olan başta ilçe başkanımız Recep Kaya, mahalle başkanlarımız, ilçe yönetimimiz, meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. AK Parti Gebze Teşkilatı; Kirazpınar, Mimarsinan, Mustafapaşa, Osmanyılmaz, Sultanorhan, Tatlıkuyu, Ulus ve Yavuzselim Mahallelerinde üye çalışmaları gerçekleştirdi.
AK GEBZE’Yİ DURDURABİLENE AŞK OLSUN

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, başlattığı üye seferberliği kapsamında bir gecede 200 hane ziyareti gerçekleştirerek, partiye 225 yeni üye kazandırdılar.

AK Parti Gebze’de büyümeye tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda sahaya inerek üye seferberliği başlatan AK parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, ev ziyaretlerine aksatmıyor. Hane ziyaretleri yaparak AK Parti’ye üye olmak isteyen Gebzelileri partiye kazandıran AK Partili ekip, geçtiğimiz aylarda 412 hane ziyareti yaparak 263 yeni üye kazandırmıştı. AK Partili ekip bu kez bir gecede 200 evi ziyaret etti. Ev ziyaretlerinde AK Parti’yi anlatan Kaya ve ekibi, bir gecede 225 yeni üyeyi de partilerine kazandırdı.

BİR GECE 225 YENİ ÜYE

Üye seferberlik çalışmalarında mahalle teşkilatlarının çok büyük emeği olduğunu söyleyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “AK Ailemiz hızla büyümeye devam ediyor. Bir akşamda 200 hane ziyareti yaparak partimize 225 yeni üye kazandıran tüm mahalle teşkilatlarımızı tebrik ediyoruz. Bu çalışmaya destek olan başta ilçe başkanımız Recep Kaya, mahalle başkanlarımız, ilçe yönetimimiz, meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. AK Parti Gebze Teşkilatı; Kirazpınar, Mimarsinan, Mustafapaşa, Osmanyılmaz, Sultanorhan, Tatlıkuyu, Ulus ve Yavuzselim Mahallelerinde üye çalışmaları gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.