Bir Günde Kral Olmadık, Bir Günde Tahtan İnmeyiz İmparator Fatih Terim Ölene Kadar Seninleyiz!

Spor 12.01.2022 - 10:26, Güncelleme: 12.01.2022 - 12:02
 

Bir Günde Kral Olmadık, Bir Günde Tahtan İnmeyiz İmparator Fatih Terim Ölene Kadar Seninleyiz!

Bir Günde Kral Olmadık, Bir Günde Tahtan İnmeyiz İmparator Fatih Terim Ölene Kadar Seninleyiz!

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Galatasaray, arka arkaya aldığı olumsuz skorlar  sonrası efsanesi ve teknik direktörü Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı. Böylece 21 Aralık 2017 saat 23:00’da “NEREDE KALMIŞTIK…” twitter paylaşımı ile başlayan 4. Terim dönemi sona ermiş oldu. Ligde istediği performansı alamasa da UEFA Avrupa Liginde yakaladığı yenilmezlik serisi ile taraftarların aklında 22 sene sonra tekrar zirveye çıkabilir miyiz? Sorusuna verilebilecek en iyi yanıtın sadece İMPARATOR’LA gelebileceğine inanıyorlardı ki alınan karar sonrası yönetime tepki gösterirken, Fatih Terimin İstanbul/Tarabya da ki evinin önünde gece geç saatlere dek destek sloganları attılar. GALATASARAY’DAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Galatasaray için birlikte yürüdüğümüz bu yolda, ülkemize ve kulübümüze sayısız büyük başarılar yaşatan; bu sezon da Avrupa'da hepimizi gururlandıran bir başarıya imza atan Galatasaraylı Fatih Terim'in fikir ve tecrübelerinden her zaman faydalanmaya devam edeceğiz. Fatih hocamıza geçmişten bugüne yapmış olduğu büyük hizmetleri için başta yönetimimiz olmak üzere temsil etmekte olduğumuz Galatasaray Spor Kulübü ve camiamız adına teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı. YORUM HABER: ÜMİT YILDIRIM
Bir Günde Kral Olmadık, Bir Günde Tahtan İnmeyiz İmparator Fatih Terim Ölene Kadar Seninleyiz!

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Galatasaray, arka arkaya aldığı olumsuz skorlar  sonrası efsanesi ve teknik direktörü Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı. Böylece 21 Aralık 2017 saat 23:00’da “NEREDE KALMIŞTIK…” twitter paylaşımı ile başlayan 4. Terim dönemi sona ermiş oldu. Ligde istediği performansı alamasa da UEFA Avrupa Liginde yakaladığı yenilmezlik serisi ile taraftarların aklında 22 sene sonra tekrar zirveye çıkabilir miyiz? Sorusuna verilebilecek en iyi yanıtın sadece İMPARATOR’LA gelebileceğine inanıyorlardı ki alınan karar sonrası yönetime tepki gösterirken, Fatih Terimin İstanbul/Tarabya da ki evinin önünde gece geç saatlere dek destek sloganları attılar.

GALATASARAY’DAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Galatasaray için birlikte yürüdüğümüz bu yolda, ülkemize ve kulübümüze sayısız büyük başarılar yaşatan; bu sezon da Avrupa'da hepimizi gururlandıran bir başarıya imza atan Galatasaraylı Fatih Terim'in fikir ve tecrübelerinden her zaman faydalanmaya devam edeceğiz. Fatih hocamıza geçmişten bugüne yapmış olduğu büyük hizmetleri için başta yönetimimiz olmak üzere temsil etmekte olduğumuz Galatasaray Spor Kulübü ve camiamız adına teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

YORUM HABER: ÜMİT YILDIRIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.