19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bitcoin’de flaş gelişme

Gündem 02.08.2021 - 10:15, Güncelleme: 02.08.2021 - 10:15
 

Bitcoin’de flaş gelişme

Bitcoin’de flaş gelişme

Geçtiğimiz hafta 42 bin doların üzerine çıkan Bitcoin yeniden 39 bin dolar seviyesine geri döndü. Spekülatif açıklamalarla yön bulan kripto para birimi Bitcoin, uzun süren düşüş eğilimini kırmaya başlamış ve 42 bin dolar seviyesini aşmıştı. Kısa süren yükseliş yerini yeniden düşüşe bıraktı ve Bitcoin 40 bin doların altına geriledi.  AÇIKLAMALAR KESİLDİ DÜŞÜŞ BAŞLADI  Milyarder iş adamlarının kripto paralara yönelik açıklamalarının kesilmesine paralel olarak yükseliş grafiği de düşüşe geçti. Dünyanın önde gelen e-ticaret sitesi Amazon'un kripto para ile alışveriş imkanı sunacağı açıklaması ile yükseliş gerçekleşmişti ancak yalanlama sonrasında da yükseliş devam etmişti.   Bitcoin yüzde 5.9 oranında düşüşle 39 bin 738 puan seviyesinde işlem görüyor. Ethereum yüzde 2.9 oranında düşüşle 2557 dolar, Ripple ise yüzde 4.7 oranında düşüşle 0.73 dolardan alıcı buluyor.
Bitcoin’de flaş gelişme

Geçtiğimiz hafta 42 bin doların üzerine çıkan Bitcoin yeniden 39 bin dolar seviyesine geri döndü. Spekülatif açıklamalarla yön bulan kripto para birimi Bitcoin, uzun süren düşüş eğilimini kırmaya başlamış ve 42 bin dolar seviyesini aşmıştı. Kısa süren yükseliş yerini yeniden düşüşe bıraktı ve Bitcoin 40 bin doların altına geriledi. 

AÇIKLAMALAR KESİLDİ DÜŞÜŞ BAŞLADI 

Milyarder iş adamlarının kripto paralara yönelik açıklamalarının kesilmesine paralel olarak yükseliş grafiği de düşüşe geçti. Dünyanın önde gelen e-ticaret sitesi Amazon'un kripto para ile alışveriş imkanı sunacağı açıklaması ile yükseliş gerçekleşmişti ancak yalanlama sonrasında da yükseliş devam etmişti.   Bitcoin yüzde 5.9 oranında düşüşle 39 bin 738 puan seviyesinde işlem görüyor. Ethereum yüzde 2.9 oranında düşüşle 2557 dolar, Ripple ise yüzde 4.7 oranında düşüşle 0.73 dolardan alıcı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.