19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bitmez: Kocaeli’den 7 vekil çıkartırız!

Gündem 27.04.2023 - 13:58, Güncelleme: 27.04.2023 - 13:58
 

Bitmez: Kocaeli’den 7 vekil çıkartırız!

CHP’den Kocaeli Milletvekili adayı olan Saadet Partisi Genel başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, CHP’nin Kocaeli’den 7 milletvekili çıkartabileceğini söyledi. Bitmez, Saadet Partisi tabanının Kemal Kılıçdaroğlu konusunda sorun yaşamadığına dikkat çekti.

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Hasan Bitmez, gazetecilerle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Bitmez’e Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ile eski il başkanı Nurettin Çelik de eşlik etti. Toplantı İlçe Başkanı Mustafa Türel’in konuşması ile başladı. Saadet Partisi olarak Millet ittifakının çalışmalarına ciddi bir katkı sunacaklarını söyleyen türel, 20 yılda Türkiye’de yaşanan kutuplaşmaların da 14 Mayıs’ta sun bulacağını söyledi. EN GENİŞ YELPAZE BİR ARAYA GELDİ Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez ise altılı masa ile Türkiye’nin en geniş yelpazesinin bir araya geldiğine dikkat çekti. Ülkenin daha refah ve daha iyi bir adalet tesisi için bu masayı oluşturduğunu söyleyen Bitmez, partili cumhurbaşkanlığının da ülkeye fayda getirmediğini söyledi. Sahada millet ittifakına vatandaşların yoğun ilgisi olduğunu da söyleyen Bitmez; “Artık AK Partililerin çocukları ve yakınları da AK Parti’ye oy vermeyeceklerini söylüyor. Eski AK Partili cumhurbaşkanı, başbakan ve bakanlar ve yakınları da AK Parti’ye oy vermeyecekse sorumlusu biz değiliz” dedi.  İktidarın karşı tarafta olan herkesi terörist gibi göstermesinin de çok yanlış olduğunu söyleyen Bitmez; Saadet Partisi tabanının da Kılıçdaroğılu ile sorunu olmadığını ifade ederek; “Daha aday açıklanmadan bu oran yüzde 45 idi, Kemal Kılıçdaroğlu ismi açıklandıktan sonra bu oran Saadet Partisi tabanında % 90’a çıktı. Saadet Partisi’nin Kocaeli’de belediye meclislerinde 81 bin civarında oyu var, bunun sandığa ciddi anlamda yansımasını bekliyoruz” dedi. Rahmetli Erbakan ve rahmetli Ecevit’in de 1973’te seçim sonrası koalisyon hükümeti kurduğunu hatırlatan Bitmez; bu durumun da Saadet Partililer tarafından bilindiğine dikkat çekti. Gebze’nin il olması konusunda da konuşan Bitmez, “Gebze sokaklarını en iyi bilen adaylardan biriyim. Gebze’nin sesi bu kez mecliste daha fazla çıkacak. CHP’nin Kocaeli’den 7 vekil çıkartacağını düşünüyorum. Gebze’nin il olması için de elimizden geleni yapacağız” dedi. Giresunlu olması sebebi ile bölgesel oylara talip olmanın yanı sıra tüm Kocaeli’nin oylarına da talip olduğunu söyleyen Bitmez, atletizm milli takımının 4 yabancı oyuncusunun fotoğrafını göstererek, “Bunların yerli ve millilik anlayışı böyle” dedi.
CHP’den Kocaeli Milletvekili adayı olan Saadet Partisi Genel başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, CHP’nin Kocaeli’den 7 milletvekili çıkartabileceğini söyledi. Bitmez, Saadet Partisi tabanının Kemal Kılıçdaroğlu konusunda sorun yaşamadığına dikkat çekti.

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Hasan Bitmez, gazetecilerle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Bitmez’e Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ile eski il başkanı Nurettin Çelik de eşlik etti. Toplantı İlçe Başkanı Mustafa Türel’in konuşması ile başladı. Saadet Partisi olarak Millet ittifakının çalışmalarına ciddi bir katkı sunacaklarını söyleyen türel, 20 yılda Türkiye’de yaşanan kutuplaşmaların da 14 Mayıs’ta sun bulacağını söyledi.

EN GENİŞ YELPAZE BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez ise altılı masa ile Türkiye’nin en geniş yelpazesinin bir araya geldiğine dikkat çekti. Ülkenin daha refah ve daha iyi bir adalet tesisi için bu masayı oluşturduğunu söyleyen Bitmez, partili cumhurbaşkanlığının da ülkeye fayda getirmediğini söyledi.

Sahada millet ittifakına vatandaşların yoğun ilgisi olduğunu da söyleyen Bitmez; “Artık AK Partililerin çocukları ve yakınları da AK Parti’ye oy vermeyeceklerini söylüyor. Eski AK Partili cumhurbaşkanı, başbakan ve bakanlar ve yakınları da AK Parti’ye oy vermeyecekse sorumlusu biz değiliz” dedi.  İktidarın karşı tarafta olan herkesi terörist gibi göstermesinin de çok yanlış olduğunu söyleyen Bitmez; Saadet Partisi tabanının da Kılıçdaroğılu ile sorunu olmadığını ifade ederek; “Daha aday açıklanmadan bu oran yüzde 45 idi, Kemal Kılıçdaroğlu ismi açıklandıktan sonra bu oran Saadet Partisi tabanında % 90’a çıktı. Saadet Partisi’nin Kocaeli’de belediye meclislerinde 81 bin civarında oyu var, bunun sandığa ciddi anlamda yansımasını bekliyoruz” dedi. Rahmetli Erbakan ve rahmetli Ecevit’in de 1973’te seçim sonrası koalisyon hükümeti kurduğunu hatırlatan Bitmez; bu durumun da Saadet Partililer tarafından bilindiğine dikkat çekti. Gebze’nin il olması konusunda da konuşan Bitmez, “Gebze sokaklarını en iyi bilen adaylardan biriyim. Gebze’nin sesi bu kez mecliste daha fazla çıkacak. CHP’nin Kocaeli’den 7 vekil çıkartacağını düşünüyorum. Gebze’nin il olması için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

Giresunlu olması sebebi ile bölgesel oylara talip olmanın yanı sıra tüm Kocaeli’nin oylarına da talip olduğunu söyleyen Bitmez, atletizm milli takımının 4 yabancı oyuncusunun fotoğrafını göstererek, “Bunların yerli ve millilik anlayışı böyle” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.