Bıyık,

Darıca 28.02.2017 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bıyık,

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve SKM Yönetimi bugün Darıca Merkez Mahallerde görev yapan muhtarları ziyaret ettiler. Bıyık muhtarlıklara yönelik ziyaret esnasında, "Halkımızın kafasını karıştıranlar var. Doğruyu söylemiyorlar. Gerçeğe aykırı söylemlerle insanlarımızı ikna etme yolunu tercih etmişler. Halkımıza doğruyu anlatmalıyız."dedi.

Dün sahaya inen Darıca Ak Parti İlçe SKM ikinci saha çalışması gününde , teşkilat binasında bir araya geldi. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Seçim Koordinasyon Başkanı Ufuk Acay, Belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Tunalı ve Köksal Acay, yönetim kurulu üyeleri Sezai Ata, Feramus Sağlam, Mevlüt Kocagöz,Mustafa Çavuş, Sabahattin Karayılan ve Nene Hatun Mahalle Başkanı Cihan Kaya sırasıyla Yalı Mahalle Muhtarı Aytun Er, Yeni Mahalle Muhtarı Hasan Serçe, Cami Mahalle Muhtarı Hasan Basri Kayadelen, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Yaşar Kuşak, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Nene Hatun Mahalle Muhtarı Mustafa Güzelbaba, Piri Reis Mahalle Muhtarı Fuat Yaşar ve Zincirli Kuyu Mahalle Muhtarı Şaban Albaş’ı ziyaret etti. Muhtarlıklar arası geçişlerini yaya olarak gerçekleştiren partililer esnaf ve vatandaşlarla da referandum çalışmalarını sürdürdüler. İNSANLARIMIZI YANILTMAYALIM Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, muhtarlıklara yönelik yapılan ziyaretler esnasında, "Biz Ak Parti hükümneti ve mevcut Cumhurbaşkanımız Erdoğan dönemi ile ilgili bir sıkıntı taşımıyoruz. Bu sistemin değişmesi ülkemizin geleceği açısından önemlidir. Seçilen kükümetlerin mecliste güvenoyu alma esnasında dönen planları, sorgulanabilir, yargılanabilir bir Cumhurbaşkanı oluşması için sistemin değişmesi önemlidir. Ak Parti için, Cumhurbaşknımız için değil, sistemin daha sağlıklı işleyebilmesi adına Evet denilmesi gerektiğini konuşuyoruz. Düşünün bir kere.. Başbakan kendi tanıdığı performans alabileceğini düşündüğü bir ismi bakan atıyor. Ancak Cumhurbaşkanı ben onu onaylamıyorum diyor. Yetkisi sınırsız ama o bakan verimli olmadığı zaman sorumluluk taşımıyor. Atanan bakandan başarısız olduğu zaman sorumluluğunu kabul edecek bir Cumhurbaşkanı olsun istiyoruz.Yanlış bir atamada halka hesap veren yargılanabilen bir konumu olsun istiyoruz. " dedi. Bıyık konuşmasına şöyle devam etti. "Muhalefet halkı farklı ve doğru olmayan söylemlerle ikna etmeye çalışıyor. Yalanla iftira ile değil doğruyu anlatarak halkımızı bilinçlendirmemiz gerekiyor. Vatandaş üzerinde kafa karışıklığı yaparak ülke geleceği ile kumar oynanmaz."dedi. MUHTARLAR “EVET” TE İKNA OLDU AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Referandum çalışmaları çerçevesinde Darıca’da ki Mahalle Muhtarlarını gezerek “Evet” oyu istediklerini dile getirerek şöyle konuştu: “Referandum çalışmalarımızın bugün ki ayağında Darıca’daki bazı mahalle muhtarlarımıza ziyaret yaparak Yeni Anayasayı ve Referandumda neden “EVET” denilmesi gerektiğini anlattık. Muhtarlarımız Evet konusunda tatmin oldular. Bizleri çok iyi ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah diğer muhtarlarımızı da ziyaret ederek Referandumda “EVET” isteyeceğiz. Referandum günü dâhil hiç durmadan kapı kapı dolaşarak görevimizi en iyi şekilde ifa edeceğiz” dedi.  Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve SKM Yönetimi bugün Darıca Merkez Mahallerde görev yapan muhtarları ziyaret ettiler. Bıyık muhtarlıklara yönelik ziyaret esnasında, "Halkımızın kafasını karıştıranlar var. Doğruyu söylemiyorlar. Gerçeğe aykırı söylemlerle insanlarımızı ikna etme yolunu tercih etmişler. Halkımıza doğruyu anlatmalıyız."dedi.

Dün sahaya inen Darıca Ak Parti İlçe SKM ikinci saha çalışması gününde , teşkilat binasında bir araya geldi. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Seçim Koordinasyon Başkanı Ufuk Acay, Belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Tunalı ve Köksal Acay, yönetim kurulu üyeleri Sezai Ata, Feramus Sağlam, Mevlüt Kocagöz,Mustafa Çavuş, Sabahattin Karayılan ve Nene Hatun Mahalle Başkanı Cihan Kaya sırasıyla Yalı Mahalle Muhtarı Aytun Er, Yeni Mahalle Muhtarı Hasan Serçe, Cami Mahalle Muhtarı Hasan Basri Kayadelen, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Yaşar Kuşak, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, Nene Hatun Mahalle Muhtarı Mustafa Güzelbaba, Piri Reis Mahalle Muhtarı Fuat Yaşar ve Zincirli Kuyu Mahalle Muhtarı Şaban Albaş’ı ziyaret etti. Muhtarlıklar arası geçişlerini yaya olarak gerçekleştiren partililer esnaf ve vatandaşlarla da referandum çalışmalarını sürdürdüler.

İNSANLARIMIZI YANILTMAYALIM

Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, muhtarlıklara yönelik yapılan ziyaretler esnasında, "Biz Ak Parti hükümneti ve mevcut Cumhurbaşkanımız Erdoğan dönemi ile ilgili bir sıkıntı taşımıyoruz. Bu sistemin değişmesi ülkemizin geleceği açısından önemlidir. Seçilen kükümetlerin mecliste güvenoyu alma esnasında dönen planları, sorgulanabilir, yargılanabilir bir Cumhurbaşkanı oluşması için sistemin değişmesi önemlidir. Ak Parti için, Cumhurbaşknımız için değil, sistemin daha sağlıklı işleyebilmesi adına Evet denilmesi gerektiğini konuşuyoruz. Düşünün bir kere.. Başbakan kendi tanıdığı performans alabileceğini düşündüğü bir ismi bakan atıyor. Ancak Cumhurbaşkanı ben onu onaylamıyorum diyor. Yetkisi sınırsız ama o bakan verimli olmadığı zaman sorumluluk taşımıyor. Atanan bakandan başarısız olduğu zaman sorumluluğunu kabul edecek bir Cumhurbaşkanı olsun istiyoruz.Yanlış bir atamada halka hesap veren yargılanabilen bir konumu olsun istiyoruz. " dedi. Bıyık konuşmasına şöyle devam etti. "Muhalefet halkı farklı ve doğru olmayan söylemlerle ikna etmeye çalışıyor. Yalanla iftira ile değil doğruyu anlatarak halkımızı bilinçlendirmemiz gerekiyor. Vatandaş üzerinde kafa karışıklığı yaparak ülke geleceği ile kumar oynanmaz."dedi.

MUHTARLAR “EVET” TE İKNA OLDU

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Referandum çalışmaları çerçevesinde Darıca’da ki Mahalle Muhtarlarını gezerek “Evet” oyu istediklerini dile getirerek şöyle konuştu: “Referandum çalışmalarımızın bugün ki ayağında Darıca’daki bazı mahalle muhtarlarımıza ziyaret yaparak Yeni Anayasayı ve Referandumda neden “EVET” denilmesi gerektiğini anlattık. Muhtarlarımız Evet konusunda tatmin oldular. Bizleri çok iyi ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah diğer muhtarlarımızı da ziyaret ederek Referandumda “EVET” isteyeceğiz. Referandum günü dâhil hiç durmadan kapı kapı dolaşarak görevimizi en iyi şekilde ifa edeceğiz” dedi. 

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.