Bizim başkanlar Balıkesir’e eksiksiz gitti

Siyaset 20.09.2021 - 09:47, Güncelleme: 20.09.2021 - 09:47
 

Bizim başkanlar Balıkesir’e eksiksiz gitti

Balıkesir’de düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na Gebze Bölgesi belediye başkanları eksiksiz katılırken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile istişarede bulundu.

AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında, Edremit ilçesinde sona erdi. İlçedeki bir otelde düzenlenen programın üçüncü ve son günü, ‘İstişare ve Müzakereler’ oturumuyla başladı. Basına kapalı devam eden Özhaseki başkanlığındaki oturumda, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Lütfihak Alpkan ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin yer aldı. TOPLAM 201 BELEDİYE BAŞKANI KATILDI Ayrıca Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak ve Yalova’dan 201 AK Partili belediye başkanı, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, büyükşehir meclis başkan vekilleri, il genel meclisi başkanları hazır bulundu. BÜYÜKAKIN, ÖZHASEKİ İLE İSTİŞAREDE Bölgemizden ise toplantıya; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile istişarede bulundu.
Balıkesir’de düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na Gebze Bölgesi belediye başkanları eksiksiz katılırken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile istişarede bulundu.

AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında, Edremit ilçesinde sona erdi. İlçedeki bir otelde düzenlenen programın üçüncü ve son günü, ‘İstişare ve Müzakereler’ oturumuyla başladı. Basına kapalı devam eden Özhaseki başkanlığındaki oturumda, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Lütfihak Alpkan ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin yer aldı.

TOPLAM 201 BELEDİYE BAŞKANI KATILDI

Ayrıca Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak ve Yalova’dan 201 AK Partili belediye başkanı, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, büyükşehir meclis başkan vekilleri, il genel meclisi başkanları hazır bulundu.

BÜYÜKAKIN, ÖZHASEKİ İLE İSTİŞAREDE

Bölgemizden ise toplantıya; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile istişarede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.