19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Böyle olur Gönen’lerin düğünü

Gebze 12.12.2016 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Böyle olur Gönen’lerin düğünü

Bölgemiz işadamlarından Tanju Gönen oğlu Aykut Gönen’i evlendirdi. Gönen ailesi dışında düğüne katılan davetliler törenin yapıldığı Grand Toprak Düğün Sarayı’na sığmadı. İş, siyaset, spor ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği düğün töreninde davetliler sanatçılar eşliğinde seslendirilen şarkı ve türkülerle saatlerce halay çekerek çiçeği burnunda çift  Aykut ve Songül Önen’in mutluluklarına ortak oldular. Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, Çayırovaspor’un tecrübeli futbolcuları İdris Zengin ve Ömer Şahin düğün töreninde yerlerini alan isimler oldu. Düğünde damat Aykut Gönen’in amcaları Hüseyin Gönen, Mehmet Gönen ve Budak Gönen bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş dost ve davetlilere teşekkürlerini ilettiler. Pelitli Köyü’nde ticaret hayatına devam eden Tanju Gönben iş dünyasından arkadaşlarının da yoğun katılım gösterdiği düğün törenine gönderilen çelenkler salona sığmadı. Genç çift davetlilerle birlikte tören sonuna kadar dans ve halayları ile mutluluklarını gizlemediler.

Bölgemiz işadamlarından Tanju Gönen oğlu Aykut Gönen’i evlendirdi. Gönen ailesi dışında düğüne katılan davetliler törenin yapıldığı Grand Toprak Düğün Sarayı’na sığmadı.

İş, siyaset, spor ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği düğün töreninde davetliler sanatçılar eşliğinde seslendirilen şarkı ve türkülerle saatlerce halay çekerek çiçeği burnunda çift  Aykut ve Songül Önen’in mutluluklarına ortak oldular. Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, Çayırovaspor’un tecrübeli futbolcuları İdris Zengin ve Ömer Şahin düğün töreninde yerlerini alan isimler oldu. Düğünde damat Aykut Gönen’in amcaları Hüseyin Gönen, Mehmet Gönen ve Budak Gönen bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş dost ve davetlilere teşekkürlerini ilettiler. Pelitli Köyü’nde ticaret hayatına devam eden Tanju Gönben iş dünyasından arkadaşlarının da yoğun katılım gösterdiği düğün törenine gönderilen çelenkler salona sığmadı. Genç çift davetlilerle birlikte tören sonuna kadar dans ve halayları ile mutluluklarını gizlemediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.