Bruno imzaya geliyor!

Spor 04.07.2024 - 14:38, Güncelleme: 04.07.2024 - 14:38
 

Bruno imzaya geliyor!

Kocaelispor, Eyüpsporlu Gianni Bruno transferinde imza aşamasına geldi. Taraflar arasında maddi olarak küçük pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, bu transferin bitmesi an meselesi...

Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan ve peşi sıra yaptığı transferlerle taraftarını heyecanlandıran Kocaelispor’da, Eyüpspor’un geçtiğimiz sezon attığı 17 gol ile gol kralı olan 32 yaşındaki futbolcusu Gianni Bruno ile bir süredir devam eden görüşmelerde son aşamaya gelindi. Küçük mali pürüzlerin çözülmesi durumunda, Gianni Bruno Kocaelispor forması giyecek. İMZAYA GELİYOR Eyüpspor’un geçen sezon ki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Belçikalı yıldız, gösterdiği performans ile göz doldurdu. Geçen sezon 33 maçta takımının formasını terleten Bruno’nun yarın Kocaeli’ye gelerek kendisini Kocaelisporlu yapan imzayı atması bekleniyor.
Kocaelispor, Eyüpsporlu Gianni Bruno transferinde imza aşamasına geldi. Taraflar arasında maddi olarak küçük pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, bu transferin bitmesi an meselesi...

Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan ve peşi sıra yaptığı transferlerle taraftarını heyecanlandıran Kocaelispor’da, Eyüpspor’un geçtiğimiz sezon attığı 17 gol ile gol kralı olan 32 yaşındaki futbolcusu Gianni Bruno ile bir süredir devam eden görüşmelerde son aşamaya gelindi. Küçük mali pürüzlerin çözülmesi durumunda, Gianni Bruno Kocaelispor forması giyecek.

İMZAYA GELİYOR

Eyüpspor’un geçen sezon ki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Belçikalı yıldız, gösterdiği performans ile göz doldurdu. Geçen sezon 33 maçta takımının formasını terleten Bruno’nun yarın Kocaeli’ye gelerek kendisini Kocaelisporlu yapan imzayı atması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.