Bülent KAYABAŞI adaylık başvurusu

Darıca 25.12.2023 - 20:39, Güncelleme: 25.12.2023 - 20:39
 

Bülent KAYABAŞI adaylık başvurusu

Bülent KAYABAŞI Ardahan Güzelyurt köylülerinin de desteğini alarak ilçe başkanı Fatih Mehmet ÇAKIR nezaretinde İl Başkanı Ali TAŞTAN'a belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Bülent KAYABAŞI kimdir? Bülent KAYABAŞI 1975 Ardahan doğumlu olup 33 yıldır  Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet etmektedir.Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunu  aynı zamanda da Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı Bölümü Mezunu olup C sınıfı iş güvenlik uzmanıdır.Şu anda özel bir güvenlik şirketinde özel güvenlik yöneticisi olarak çalışmaktadır.Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden itibaren Darıca İlçe teşkilatında görev yapmaktadır.Sırasıyla çeşitli görevlerde bulunan Bülent KAYABAŞI, İlçe sekreterliği, STK birim başkanlığı,Siyasi İşler birim başkanlığı yapmıştır,hali hazırda ilçe sekreteri olarak görev yapmaktadır. Darıca'da çeşitli Stk'larda başkanlık,başkan yardımcılığı,denetleme kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur ve şu anda Güvenlik Koruma İş Sendikası Denetleme Kurulu üyesidir.Bülent KAYABAŞI evli ve iki çocuk babasıdır.   Bülent KAYABAŞI açıklamalarda bulunarak:Bu belediye seçimleri daha öncekinden farklı belediye seçimidir.Çünkü bu seçimde milli görüş Yeniden Refah Partimizle çok ciddi alternatif olarak ortaya çıkmaktadır. Artık ehveni şerlere mahkum değiliz. Ölümü görüp hastalığa razı olmak mecburiyetinde değiliz,artık hayrın kendisini doğrunun kendisinin Milli Görüş'ü Yeniden Refah Partisini seçeceğiz  inşallah Türkiye'miz bu seçimlerde yol ayrımının eşiğindedir önümüzdeki seçim Türkiye'nin özellikle yerel yönetimler alanında hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacak ahlakın maneviyatın hakikatın doğrunun adaletin hakim olduğu anlayış, halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile hareket eden kadrolar tek çaredir .millete hizmeti ibadet olarak yapılan anlayış tek çaredir makam ve rakam için değil Allah rızası için siyaset yapan kadrolar tek çaredir. Milli Görüş tek çaredir.Yeniden Refah Partisi tek çaredir.Siyaseti ticaret olarak gören çıkar odaklı siyaset anlayışlarının milletimizi unutturduğu milli görüş belediyeciliğine ahlaklı belediyeciliğe dönme vakti gelmiştir. Allah'ın izniyle seçildiğimizde Darıca belediyesini kazandığımızda başkanlık kapısına "rüşvet alan da veren de melundur" hadisi şerifini yazdıracağız inşallah.
Bülent KAYABAŞI Ardahan Güzelyurt köylülerinin de desteğini alarak ilçe başkanı Fatih Mehmet ÇAKIR nezaretinde İl Başkanı Ali TAŞTAN'a belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Bülent KAYABAŞI kimdir?
Bülent KAYABAŞI 1975 Ardahan doğumlu olup 33 yıldır  Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet etmektedir.Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunu  aynı zamanda da Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı Bölümü Mezunu olup C sınıfı iş güvenlik uzmanıdır.Şu anda özel bir güvenlik şirketinde özel güvenlik yöneticisi olarak çalışmaktadır.Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden itibaren Darıca İlçe teşkilatında görev yapmaktadır.Sırasıyla çeşitli görevlerde bulunan Bülent KAYABAŞI, İlçe sekreterliği, STK birim başkanlığı,Siyasi İşler birim başkanlığı yapmıştır,hali hazırda ilçe sekreteri olarak görev yapmaktadır. Darıca'da çeşitli Stk'larda başkanlık,başkan yardımcılığı,denetleme kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur ve şu anda Güvenlik Koruma İş Sendikası Denetleme Kurulu üyesidir.Bülent KAYABAŞI evli ve iki çocuk babasıdır.
 
Bülent KAYABAŞI açıklamalarda bulunarak:Bu belediye seçimleri daha öncekinden farklı belediye seçimidir.Çünkü bu seçimde milli görüş Yeniden Refah Partimizle çok ciddi alternatif olarak ortaya çıkmaktadır. Artık ehveni şerlere mahkum değiliz. Ölümü görüp hastalığa razı olmak mecburiyetinde değiliz,artık hayrın kendisini doğrunun kendisinin Milli Görüş'ü Yeniden Refah Partisini seçeceğiz  inşallah Türkiye'miz bu seçimlerde yol ayrımının eşiğindedir önümüzdeki seçim Türkiye'nin özellikle yerel yönetimler alanında hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacak ahlakın maneviyatın hakikatın doğrunun adaletin hakim olduğu anlayış, halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile hareket eden kadrolar tek çaredir .millete hizmeti ibadet olarak yapılan anlayış tek çaredir makam ve rakam için değil Allah rızası için siyaset yapan kadrolar tek çaredir. Milli Görüş tek çaredir.Yeniden Refah Partisi tek çaredir.Siyaseti ticaret olarak gören çıkar odaklı siyaset anlayışlarının milletimizi unutturduğu milli görüş belediyeciliğine ahlaklı belediyeciliğe dönme vakti gelmiştir.
Allah'ın izniyle seçildiğimizde Darıca belediyesini kazandığımızda başkanlık kapısına "rüşvet alan da veren de melundur" hadisi şerifini yazdıracağız inşallah.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.