19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bülent KAYABAŞI Yeniden Refah Darıca'dan Aday Adaylığını açıkladı

Darıca 29.11.2023 - 11:32, Güncelleme: 29.11.2023 - 12:34
 

Bülent KAYABAŞI Yeniden Refah Darıca'dan Aday Adaylığını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Sekreteri Bülent KAYABAŞI İlçe Başkanı Fatih Mehmet ÇAKIR'a Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundular.

Bülent KAYABAŞI kimdir? Bülent KAYABAŞI 1975 Ardahan doğumlu olup 33 yıldır Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet etmektedir.Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunu aynı zamanda da Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı Ve Güvenliği Bölümü Mezunu olup C sınıfı iş güvenlik uzmanıdır.Şu anda özel bir güvenlik şirketinde özel güvenlik yöneticisi olarak çalışmaktadır.Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden itibaren Darıca İlçe teşkilatında görev yapmaktadır.Sırasıyla çeşitli görevlerde bulunan Bülent KAYABAŞI, İlçe sekreterliği, STK birim başkanlığı,Siyasi İşler birim başkanlığı yapmıştır,hali hazırda ilçe sekreteri olarak görev yapmaktadır. Darıca'da çeşitli Stk'larda başkanlık,başkan yardımcılığı,denetleme kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur ve şu anda Güvenlik Koruma İş Sendikası Denetleme Kurulu üyesidir.Bülent KAYABAŞI evli ve iki çocuk babasıdır.
Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Sekreteri Bülent KAYABAŞI İlçe Başkanı Fatih Mehmet ÇAKIR'a Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundular.
Bülent KAYABAŞI kimdir?
Bülent KAYABAŞI 1975 Ardahan doğumlu olup 33 yıldır Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet etmektedir.Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunu aynı zamanda da Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı Ve Güvenliği Bölümü Mezunu olup C sınıfı iş güvenlik uzmanıdır.Şu anda özel bir güvenlik şirketinde özel güvenlik yöneticisi olarak çalışmaktadır.Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden itibaren Darıca İlçe teşkilatında görev yapmaktadır.Sırasıyla çeşitli görevlerde bulunan Bülent KAYABAŞI, İlçe sekreterliği, STK birim başkanlığı,Siyasi İşler birim başkanlığı yapmıştır,hali hazırda ilçe sekreteri olarak görev yapmaktadır. Darıca'da çeşitli Stk'larda başkanlık,başkan yardımcılığı,denetleme kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur ve şu anda Güvenlik Koruma İş Sendikası Denetleme Kurulu üyesidir.Bülent KAYABAŞI evli ve iki çocuk babasıdır.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.