Büyük Anadolu Hastanesi, Başkan Yıldırımı Ağırladı

Darıca 30.01.2024 - 13:23, Güncelleme: 30.01.2024 - 13:29
 

Büyük Anadolu Hastanesi, Başkan Yıldırımı Ağırladı

Büyük Anadolu Hastanesi, Darıca'da 20 bin m2 kapalı alanda hizmet veren ve sağlık sektöründe 28 yıldır güvenle hizmet sunan Büyük Anadolu Sağlık Grubu'nun bünyesinde yer alıyor.

Hastane, 7 ameliyat salonu ve 150 yatak kapasitesiyle 3. Seviye erişkin ve Yenidoğan yoğun bakım hizmetlerini sunmak üzere Şubat ayı sonunda açılışa hazırlanıyor.Bu önemli dönemde, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Büyük Anadolu Hastanesi sahipleri Op. Dr. Yakup YÖNTEN ve Dr. Nilgün YÖNTEN'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Yıldırım ve hastane yöneticileri arasında sağlık sektöründeki son gelişmeler, hastane hizmetleri ve işbirliği imkanları konuşuldu. Yapılan görüşmelerde, iki kurum arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve sağlık alanındaki yenilikçi adımların desteklenmesi üzerine fikir alışverişi yapıldı.Bu ziyaret, iki kurum arasındaki ilişkilerin güçlenmesine ve sağlık alanındaki güncel gelişmelerin tartışılmasına önemli bir katkı sağladı. Ümit Medya'nın sağlık sektörüne olan ilgisi ve destekleri, Büyük Anadolu Hastanesi yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.   ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 
Büyük Anadolu Hastanesi, Darıca'da 20 bin m2 kapalı alanda hizmet veren ve sağlık sektöründe 28 yıldır güvenle hizmet sunan Büyük Anadolu Sağlık Grubu'nun bünyesinde yer alıyor.

Hastane, 7 ameliyat salonu ve 150 yatak kapasitesiyle 3. Seviye erişkin ve Yenidoğan yoğun bakım hizmetlerini sunmak üzere Şubat ayı sonunda açılışa hazırlanıyor.Bu önemli dönemde, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Büyük Anadolu Hastanesi sahipleri Op. Dr. Yakup YÖNTEN ve Dr. Nilgün YÖNTEN'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Yıldırım ve hastane yöneticileri arasında sağlık sektöründeki son gelişmeler, hastane hizmetleri ve işbirliği imkanları konuşuldu. Yapılan görüşmelerde, iki kurum arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi ve sağlık alanındaki yenilikçi adımların desteklenmesi üzerine fikir alışverişi yapıldı.Bu ziyaret, iki kurum arasındaki ilişkilerin güçlenmesine ve sağlık alanındaki güncel gelişmelerin tartışılmasına önemli bir katkı sağladı. Ümit Medya'nın sağlık sektörüne olan ilgisi ve destekleri, Büyük Anadolu Hastanesi yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.