Büyükakın ve Talus Ankara’ya çağrıldı

Kocaeli 16.01.2024 - 14:32, Güncelleme: 16.01.2024 - 14:32
 

Büyükakın ve Talus Ankara’ya çağrıldı

AK Parti Kocaeli’deki 12 ilçenin belediye başkan adaylarını belirlemek için son kritik görüşmeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İl Başkanı Şahin Talus ile yapacak. Genel Merkez Büyükakın ve Talus’u Ankara’ya davet etti.

KRİTİK GÖRÜŞME AK Parti, 31 Mart Yerel seçimleri için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladıktan sonra gözler ilçe belediye başkanlarına çevrildi. 30 Ocak’a kadar tüm adaylarını açıklamayı hedefleyen AK Parti, ilçe belediye başkanlarını belirlemek için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İl Başkanı Şahin Talus ile istişare etmek için Ankara’ya davet etti. Büyükakın ve Talus birlikte Ankara’ya gidiyor.   HER AN AÇIKLANABİLİR AK Parti’de 12 ilçede büyük heyecanla beklenen ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için artık sona gelindi. 7 Ocak İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtımında mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeniden aday olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. İlçe başkanları ise 30 Ocak’a kadar açıklanacağı belirtildi. Bugün Ankara’da Büyükakın ve Talus ile yapılacak görüşmenin ardından ilçe belediye başkan adaylarının da kısa zamanda açıklanması bekleniyor.
AK Parti Kocaeli’deki 12 ilçenin belediye başkan adaylarını belirlemek için son kritik görüşmeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İl Başkanı Şahin Talus ile yapacak. Genel Merkez Büyükakın ve Talus’u Ankara’ya davet etti.

KRİTİK GÖRÜŞME

AK Parti, 31 Mart Yerel seçimleri için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladıktan sonra gözler ilçe belediye başkanlarına çevrildi. 30 Ocak’a kadar tüm adaylarını açıklamayı hedefleyen AK Parti, ilçe belediye başkanlarını belirlemek için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İl Başkanı Şahin Talus ile istişare etmek için Ankara’ya davet etti. Büyükakın ve Talus birlikte Ankara’ya gidiyor.

 

HER AN AÇIKLANABİLİR

AK Parti’de 12 ilçede büyük heyecanla beklenen ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi için artık sona gelindi. 7 Ocak İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtımında mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeniden aday olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. İlçe başkanları ise 30 Ocak’a kadar açıklanacağı belirtildi. Bugün Ankara’da Büyükakın ve Talus ile yapılacak görüşmenin ardından ilçe belediye başkan adaylarının da kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.