Büyükakın’dan Gebzespor’un yeni yuvasına tam not!

Spor 27.08.2021 - 17:45, Güncelleme: 27.08.2021 - 17:45
 

Büyükakın’dan Gebzespor’un yeni yuvasına tam not!

Büyükakın’dan Gebzespor’un yeni yuvasına tam not!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Tavşancıl Stadı’nın yanında devam eden Gebzespor Kamp Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Gebzespor’a modern ve şık bir tesis kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Büyükakın, daima Mor Menekşe’nin yanında olduklarını söyledi. Sporun ve sporcunun daimi destekçisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Gebzespor’un yeni tesislerini gezerek bilgi topladı. Büyükakın’a; Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Büyükşehir Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş da eşlik etti. BÜYÜKAKIN: GEBZESPOR’A HAYIRLI OLSUN Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Gebzespor’un ihtiyacı olan bir tesisi hayata geçirecek oldukları için mutlu olduğunu ifade etti. Gebzespor yönetimi ile koordineli bir çalışma yürüten Büyükakın, “Gebzespor, Gebze’nin önemli bir marka değeri. İlimizdeki tüm spor kulüplerine olduğu gibi Gebzespor’a da elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Tavşancıl’daki kamp tesislerinin tamamlanmasının ardından Gebzespor son derece konforlu ve güzel bir tesise kavuşacak. Projenin Gebze’ye ve Gebzespor’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi. BÜYÜKGÖZ: GEBZESPOR, GEBZE’NİN MEDARI İFTİHARIDIR Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise, Gebzespor’un Gebze için medarı iftihar olduğunu söyleyerek, “Gebzespor için yapılan bu önemli tesisin tamamlanmasının ardından takımımız fiziki koşul olarak çok daha sağlıklı ve verimli bir yerde konaklayacak. İçerisinde sosyal alanların da yer alacağı tesiste, antrenman sahasının hemen yanında olması da bir avantaj. Büyükşehir Belediye Başkanımıza Gebze’ye ve Gebzespor’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. AVCI’DAN BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR Gebzespor Başkanı Recep Avcı ise, tesislerin şehrin merkezinden uzaklaştırılmasının çok doğru bir karar olduğunu ifade ederek, “Futbol takımımızın şehrin merkezinde olması her açıdan problemdi. Şimdi doğa içerisinde sessiz bir ortamda, güzel bir tesiste kamp yapacak olan Gebzespor’umuz, inanıyorum ki bunun meyvelerini sezon içerisinde sahada olacak. Yeni sezonda Gebze’ye ve Gebzespor’a şampiyonluk kazandırmak istiyoruz. Bu tesiste emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Gebze Belediye Başkanımız başta olmak üzere, herkese teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.
Büyükakın’dan Gebzespor’un yeni yuvasına tam not!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Tavşancıl Stadı’nın yanında devam eden Gebzespor Kamp Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Gebzespor’a modern ve şık bir tesis kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Büyükakın, daima Mor Menekşe’nin yanında olduklarını söyledi.

Sporun ve sporcunun daimi destekçisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Gebzespor’un yeni tesislerini gezerek bilgi topladı. Büyükakın’a; Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Büyükşehir Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş da eşlik etti.

BÜYÜKAKIN: GEBZESPOR’A HAYIRLI OLSUN

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Gebzespor’un ihtiyacı olan bir tesisi hayata geçirecek oldukları için mutlu olduğunu ifade etti. Gebzespor yönetimi ile koordineli bir çalışma yürüten Büyükakın, “Gebzespor, Gebze’nin önemli bir marka değeri. İlimizdeki tüm spor kulüplerine olduğu gibi Gebzespor’a da elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Tavşancıl’daki kamp tesislerinin tamamlanmasının ardından Gebzespor son derece konforlu ve güzel bir tesise kavuşacak. Projenin Gebze’ye ve Gebzespor’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BÜYÜKGÖZ: GEBZESPOR, GEBZE’NİN MEDARI İFTİHARIDIR

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise, Gebzespor’un Gebze için medarı iftihar olduğunu söyleyerek, “Gebzespor için yapılan bu önemli tesisin tamamlanmasının ardından takımımız fiziki koşul olarak çok daha sağlıklı ve verimli bir yerde konaklayacak. İçerisinde sosyal alanların da yer alacağı tesiste, antrenman sahasının hemen yanında olması da bir avantaj. Büyükşehir Belediye Başkanımıza Gebze’ye ve Gebzespor’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

AVCI’DAN BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR

Gebzespor Başkanı Recep Avcı ise, tesislerin şehrin merkezinden uzaklaştırılmasının çok doğru bir karar olduğunu ifade ederek, “Futbol takımımızın şehrin merkezinde olması her açıdan problemdi. Şimdi doğa içerisinde sessiz bir ortamda, güzel bir tesiste kamp yapacak olan Gebzespor’umuz, inanıyorum ki bunun meyvelerini sezon içerisinde sahada olacak. Yeni sezonda Gebze’ye ve Gebzespor’a şampiyonluk kazandırmak istiyoruz. Bu tesiste emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Gebze Belediye Başkanımız başta olmak üzere, herkese teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.