Büyükgöz ve Kaya, Gülmen’e gitti!

Siyaset 24.05.2021 - 14:50, Güncelleme: 24.05.2021 - 14:50
 

Büyükgöz ve Kaya, Gülmen’e gitti!

Büyükgöz ve Kaya, Gülmen’e gitti! Büyükgöz ve Kaya, Gülmen’e gitti!

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, vefa ve genç girişimcileri ziyaret kapsamında yaptıkları programla İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen’in oğlu Ahmet Vedat Gülmen’i ziyaret etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, vefa ziyaretleri kapsamında partilileri ve genç girişimleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe yönetimi ile birlikte İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen’in oğlu Ahmet Vedat Gülmen’i işyerinde ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Genç girişimci kardeşimize ve eşine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Büyükgöz ve Kaya, Gülmen’e gitti! Büyükgöz ve Kaya, Gülmen’e gitti!

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, vefa ve genç girişimcileri ziyaret kapsamında yaptıkları programla İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen’in oğlu Ahmet Vedat Gülmen’i ziyaret etti.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, vefa ziyaretleri kapsamında partilileri ve genç girişimleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe yönetimi ile birlikte İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen’in oğlu Ahmet Vedat Gülmen’i işyerinde ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Genç girişimci kardeşimize ve eşine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.