Büyükgöz’den Fatma Hürriyet’e gönderme

Gebze 13.12.2020 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Büyükgöz’den Fatma Hürriyet’e gönderme

Başkan Büyükgöz’den, hayvan katliamının yaşandığı İzmit’e anlamlı gönderme. Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’te yaşanan hayvan katliamı kent gündeminde infiale neden olmuştu. CHP’li İzmit Belediyesi’nin sorumluluk alanı içersinde meydana gelen üzücü olay sonrasında savcılık soruşturma açmış ve akabinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet veteriner işleri müdürlüğündeki görevli personelleri açığa almıştı. Sokak hayvanlarına her zaman ve özellikle de pandemi döneminde önem veren, belediye personellerine de besleme ve bakım hizmetlerine ağırlık verilmesi talimatı veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sosyal medya hesabından, “Sokakta yaşayan canlarımıza Gebze’de eziyet yok sevgi var! Cenabı hakkın bizlere emaneti sessiz kullarını her zaman şefkatle koruyor kolluyoruz” şeklinde anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Başkan Büyükgöz’den, hayvan katliamının yaşandığı İzmit’e anlamlı gönderme.

Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’te yaşanan hayvan katliamı kent gündeminde infiale neden olmuştu. CHP’li İzmit Belediyesi’nin sorumluluk alanı içersinde meydana gelen üzücü olay sonrasında savcılık soruşturma açmış ve akabinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet veteriner işleri müdürlüğündeki görevli personelleri açığa almıştı. Sokak hayvanlarına her zaman ve özellikle de pandemi döneminde önem veren, belediye personellerine de besleme ve bakım hizmetlerine ağırlık verilmesi talimatı veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sosyal medya hesabından, “Sokakta yaşayan canlarımıza Gebze’de eziyet yok sevgi var! Cenabı hakkın bizlere emaneti sessiz kullarını her zaman şefkatle koruyor kolluyoruz” şeklinde anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.