19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir gaza bastı Milli İrade’ye yeni ihale

Gündem 03.04.2024 - 16:51, Güncelleme: 03.04.2024 - 16:51
 

Büyükşehir gaza bastı Milli İrade’ye yeni ihale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Milli İrade Meydanı’nın tamamlanması için yeni bir ihale daha yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Milli İrade Meydanı için hızlandı. Kütüphane ihalesinin duyurusunun ardından şimdi de toplam 761 adet muhtelif özelliklerde 55 kalem malzeme ve mobilya alımı için ihale gerçekleştirilecek. Milli İrade Meydanı Malzeme ve Mobilya mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İHALE BİLGİLERİ a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 29.04.2024 - 11:00 b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu B Blok 1. Kat İzmit/KOCAELİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Milli İrade Meydanı’nın tamamlanması için yeni bir ihale daha yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Milli İrade Meydanı için hızlandı. Kütüphane ihalesinin duyurusunun ardından şimdi de toplam 761 adet muhtelif özelliklerde 55 kalem malzeme ve mobilya alımı için ihale gerçekleştirilecek.

Milli İrade Meydanı Malzeme ve Mobilya mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İHALE BİLGİLERİ

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 29.04.2024 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu B Blok 1. Kat İzmit/KOCAELİ

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.