Çakır, Kutlu Doğum Programında

Kocaeli 13.04.2016 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çakır, Kutlu Doğum Programında

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Ankara çalışmalarından kalan zamanının tamamını Kocaeli'nde vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendiriyor.

Son olarak Kocaeli İl Müftülüğünün düzenlediği Kutlu Doğum Programına katılan Çakır, Peygamber Efendimizin doğumunun 1445. yılı için hazırlanan bu güzel bir program için başta İl Müftümüz ve programda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. HASTA ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli'ne geldiğinde halkla buluşmaya devam ediyor. Haftasonu programlarını Körfez ve Kartepe ilçesinde geçiren Çakır, burada hasta ve taziye ziyaretlerinde  bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Kanaat önderleriyle de buluşan Milletvekili Çakır, karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundular.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Ankara çalışmalarından kalan zamanının tamamını Kocaeli'nde vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendiriyor.

Son olarak Kocaeli İl Müftülüğünün düzenlediği Kutlu Doğum Programına katılan Çakır, Peygamber Efendimizin doğumunun 1445. yılı için hazırlanan bu güzel bir program için başta İl Müftümüz ve programda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

HASTA ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ

Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli'ne geldiğinde halkla buluşmaya devam ediyor. Haftasonu programlarını Körfez ve Kartepe ilçesinde geçiren Çakır, burada hasta ve taziye ziyaretlerinde  bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Kanaat önderleriyle de buluşan Milletvekili Çakır, karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.