19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova DEVA ve CHP bakın ne için bir araya geldi?

Siyaset 06.02.2021 - 12:28, Güncelleme: 06.02.2021 - 12:28
 

Çayırova DEVA ve CHP bakın ne için bir araya geldi?

Çayırova DEVA ve CHP bakın ne için bir araya geldi?

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. 08 Kasım 2020 tarihinde teşkilat binasının açılışını ve aynı günde 1. Olağan Kongresini yapan Çayırova Deva, CHP Çayırova Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu. Ziyarete Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi ile birlikte İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Kaya ve Ensar Emir de katıldı. Ziyarette konuşan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, DEVA Partisi Çayırova Teşkilatına yaptıkları ziyaret sebebiyle teşekkürlerini iletirken; “İnşallah önümüzdeki süreçte Çayırova için daha sık bir araya geleceğiz. Muhalefet Partileri olarak Çayırova’nın sıkıntılarını beraber gündeme taşıyacağız” dedi. “ÇAYIROVA’DAKİ KUTUPLAŞTIRMAYI BİTİRECEĞİZ” Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ise ziyarette yaptığı konuşmada CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’e iyi dilekleri ve nezaketi için teşekkürlerini iletti. Saraç; “Yaptığımız ve diğer siyasi partilere de yapacağımız bu ziyaretler ile son yıllarda artarak devam eden siyasetin kutuplaştırıcı ötekileştirici dilini en azından ilçemizde bertaraf edeceğiz. Toplumumuz bir kısım siyasetçilerin özellikle kullandığı bu dili artık istemiyor. İlçemizin ise yerel de çok büyük sıkıntıları var, bu sıkıntıları ve problemleri bizler de muhalefet olarak eleştireceğiz, dile getireceğiz. Çayırova hepimizin” diye konuştu.
Çayırova DEVA ve CHP bakın ne için bir araya geldi?

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

08 Kasım 2020 tarihinde teşkilat binasının açılışını ve aynı günde 1. Olağan Kongresini yapan Çayırova Deva, CHP Çayırova Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu. Ziyarete Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi ile birlikte İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Kaya ve Ensar Emir de katıldı. Ziyarette konuşan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, DEVA Partisi Çayırova Teşkilatına yaptıkları ziyaret sebebiyle teşekkürlerini iletirken; “İnşallah önümüzdeki süreçte Çayırova için daha sık bir araya geleceğiz. Muhalefet Partileri olarak Çayırova’nın sıkıntılarını beraber gündeme taşıyacağız” dedi.

“ÇAYIROVA’DAKİ KUTUPLAŞTIRMAYI BİTİRECEĞİZ”

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ise ziyarette yaptığı konuşmada CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’e iyi dilekleri ve nezaketi için teşekkürlerini iletti. Saraç; “Yaptığımız ve diğer siyasi partilere de yapacağımız bu ziyaretler ile son yıllarda artarak devam eden siyasetin kutuplaştırıcı ötekileştirici dilini en azından ilçemizde bertaraf edeceğiz. Toplumumuz bir kısım siyasetçilerin özellikle kullandığı bu dili artık istemiyor. İlçemizin ise yerel de çok büyük sıkıntıları var, bu sıkıntıları ve problemleri bizler de muhalefet olarak eleştireceğiz, dile getireceğiz. Çayırova hepimizin” diye konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.