Çayırova-Diliskelesi yenişemedi SAL’da lider değişmedi: 0-0

Spor 10.04.2023 - 15:31, Güncelleme: 10.04.2023 - 15:31
 

Çayırova-Diliskelesi yenişemedi SAL’da lider değişmedi: 0-0

Süper Amatör Lig Play-Off mücadelerinde, lider Çayırovaspor ile lider ortağı Diliskelesispor mücadele etti. Karşılaşma sessiz sona erdi: 0-0 zirve değişmedi

DERİNCE “BEN BURADAYIM” DEDİ 1 puanı alan ekipler şampiyonluk yolunda zora girdi. Çayırovaspor 20 puanla liderliğini korurken, Diliskelesi ise puanını 19'a çıkararak 2. Sıradaki yerinde kaldı. Liderlik yarışı içerisinde olan Derincespor, Çayırova Menderesspor'u 3-2 mağlup etti.  Derince'nin gollerini Burak Aslan, Kerem ve Arif kaydetti. Zirve adayı bir diğer takım Dilovası Belediyespor ise Köseköy Ateş deplasmanınını 3-0 ile atlatarak haftayı 17 puanla üçüncü sırada tamamladı. Umutlarını tekrardan yeşerten Bağdatspor ise Kocaeli Güneşspor karşısında kazanmasını bildi. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Bağdatspor 4-1 kazandı.
Süper Amatör Lig Play-Off mücadelerinde, lider Çayırovaspor ile lider ortağı Diliskelesispor mücadele etti. Karşılaşma sessiz sona erdi: 0-0 zirve değişmedi

DERİNCE “BEN BURADAYIM” DEDİ

1 puanı alan ekipler şampiyonluk yolunda zora girdi. Çayırovaspor 20 puanla liderliğini korurken, Diliskelesi ise puanını 19'a çıkararak 2. Sıradaki yerinde kaldı. Liderlik yarışı içerisinde olan Derincespor, Çayırova Menderesspor'u 3-2 mağlup etti.  Derince'nin gollerini Burak Aslan, Kerem ve Arif kaydetti. Zirve adayı bir diğer takım Dilovası Belediyespor ise Köseköy Ateş deplasmanınını 3-0 ile atlatarak haftayı 17 puanla üçüncü sırada tamamladı. Umutlarını tekrardan yeşerten Bağdatspor ise Kocaeli Güneşspor karşısında kazanmasını bildi. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Bağdatspor 4-1 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.