Çayırova’da 6 milyon kek üretilecek

Çayırova 16.06.2021 - 17:34, Güncelleme: 16.06.2021 - 17:34
 

Çayırova’da 6 milyon kek üretilecek

Çayırova’da 6 milyon kek üretilecek

Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Çiçek Sepeti, Çayırova’da kurulmayı planladığı tesiste yılda 6 milyon kek üretecek. Söz konusu tesisin 11 milyon 984 bin liraya mal olması bekleniyor. Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Çiçek Sepeti, Çayırova’da büyük bir yatırım gerçekleştirecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçtiğimiz Nisan ayına ait yatırım teşvik belgelerinin listesini kamuoyu ile paylaştı. Listede, Kocaeli’de yapılacak yatırımlar için 43 firma yer alıyor. Çayırova’da kurulması planlanan tesiste fırın ürünleri imalatı yapılacak. Çiçek Sepeti, tesis için Teknoloji Bakanlığından Sigorta Primi İşveren Hissesi 2 Yıl, Vergi İndirimi yüzde 50, YKO yüzde 15 ve KDV istisnası talep ediyor. Tesiste, yılda 6 milyon kek, 4 milyon truffle kek ve 680 bin adet kurabiye üretilmesi planlanıyor  
Çayırova’da 6 milyon kek üretilecek

Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Çiçek Sepeti, Çayırova’da kurulmayı planladığı tesiste yılda 6 milyon kek üretecek. Söz konusu tesisin 11 milyon 984 bin liraya mal olması bekleniyor.

Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Çiçek Sepeti, Çayırova’da büyük bir yatırım gerçekleştirecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçtiğimiz Nisan ayına ait yatırım teşvik belgelerinin listesini kamuoyu ile paylaştı. Listede, Kocaeli’de yapılacak yatırımlar için 43 firma yer alıyor. Çayırova’da kurulması planlanan tesiste fırın ürünleri imalatı yapılacak. Çiçek Sepeti, tesis için Teknoloji Bakanlığından Sigorta Primi İşveren Hissesi 2 Yıl, Vergi İndirimi yüzde 50, YKO yüzde 15 ve KDV istisnası talep ediyor. Tesiste, yılda 6 milyon kek, 4 milyon truffle kek ve 680 bin adet kurabiye üretilmesi planlanıyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.