“Çayırova’da ekonomik kriz derinden hissediliyor”

Siyaset 25.03.2021 - 16:11, Güncelleme: 25.03.2021 - 16:11
 

“Çayırova’da ekonomik kriz derinden hissediliyor”

DEVA ÇAYIROVA’DAN İYİ PARTİ’YE ZİYARET;

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç “Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan ilçemizde bile ekonomik kriz ve işsizlik çok derinden hissediliyor” dedi. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı M.Şeref Uzunal’ı ve yönetimini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Deva Çayırova’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uzunal ve yönetimine Başkan Saraç iade-i ziyarette bulundu. Uzunal ziyarette yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Çayırova teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bugün de Başkan Saraç ve yönetimi bizlere iade-i ziyarette bulundu. Nazik ziyaretleri için Deva Partisi İlçe Başkanı Sayın Saraç ve Yönetimine teşekkür ederim” dedi. “SIKINTILAR DERİNDEN HİSSEDİLİYOR” Saraç ise ziyarette yaptığı konuşma da; “Bizlere daha önce hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İyi Parti İlçe Başkanı Uzunal ve yönetimine bir iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Bu vesileyle de İlçemizin ve Ülkemizin sıkıntı ve problemlerini istişare etme imkanı bulduk. Pandemi, derinleşen ekonomik kriz ve işsizlik ülke insanımızın hayatını olumsuz yönde etkiliyor. Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan ilçemizde bile bu sıkıntılar çok derinden hissediliyor. İnşallah Deva Partimizin iktidarında insan onuruna yakışır bir Türkiye’yi Yerel yönetimlerde de Çayırova’yı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
DEVA ÇAYIROVA’DAN İYİ PARTİ’YE ZİYARET;

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç “Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan ilçemizde bile ekonomik kriz ve işsizlik çok derinden hissediliyor” dedi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı M.Şeref Uzunal’ı ve yönetimini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Deva Çayırova’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uzunal ve yönetimine Başkan Saraç iade-i ziyarette bulundu. Uzunal ziyarette yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Çayırova teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bugün de Başkan Saraç ve yönetimi bizlere iade-i ziyarette bulundu. Nazik ziyaretleri için Deva Partisi İlçe Başkanı Sayın Saraç ve Yönetimine teşekkür ederim” dedi.

“SIKINTILAR DERİNDEN HİSSEDİLİYOR”

Saraç ise ziyarette yaptığı konuşma da; “Bizlere daha önce hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İyi Parti İlçe Başkanı Uzunal ve yönetimine bir iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Bu vesileyle de İlçemizin ve Ülkemizin sıkıntı ve problemlerini istişare etme imkanı bulduk. Pandemi, derinleşen ekonomik kriz ve işsizlik ülke insanımızın hayatını olumsuz yönde etkiliyor. Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan ilçemizde bile bu sıkıntılar çok derinden hissediliyor. İnşallah Deva Partimizin iktidarında insan onuruna yakışır bir Türkiye’yi Yerel yönetimlerde de Çayırova’yı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.