Çayırova’da seçim heyecanı yaşanıyor!

Çayırova 19.05.2021 - 17:18, Güncelleme: 19.05.2021 - 17:18
 

Çayırova’da seçim heyecanı yaşanıyor!

Çayırova’da seçim heyecanı yaşanıyor!

Çayırova’nın 9 Mahallesi’nden biri olan ve ilçenin adını taşıyan Çayırova Mahallesi için yeniden sandık kurulacak. Yaklaşık 9 bin seçmen için kurulacak olan 31 sandıkla 6 Haziran Pazar günü yeni muhtarını belirleyecek. Çayırova’nın 9 Mahallesi’nden biri olan ve ilçenin adını taşıyan Çayırova Mahallesi’nde seçim heyecanı yaşanıyor. Çayırova Mahallesi muhtarlığı görevini uzun yıllar yürüten ancak hastalığı sonrası geçtiğimiz Ekim ayında vefat eden Ermiş Özmen’in ardından birinci aza Hüseyin Özdemir muhtarlık görevini yürütüyordu. Azalara tanınan 6 aylık görev süresi dolunca Yüksek Seçim Kurulu, Çayırova Mahallesi için yeniden sandığın kurulmasını istedi. 6 Haziran'da yapılacak seçimde 9 binden fazla seçmen kurulacak 31 sandıkta oylarını kullanarak yeni muhtarını belirleyecek. Yaşanan bu ara seçim, Çayırova'da seçim heyecanın yeniden yaşanmasını sağladı. Bununla beraber mevcut muhtar Hüseyin Özdemir'le birlikte 10 muhtar adayının Pazar günü gerçekleşecek seçimde yarışacağı öğrenildi.
Çayırova’da seçim heyecanı yaşanıyor!

Çayırova’nın 9 Mahallesi’nden biri olan ve ilçenin adını taşıyan Çayırova Mahallesi için yeniden sandık kurulacak. Yaklaşık 9 bin seçmen için kurulacak olan 31 sandıkla 6 Haziran Pazar günü yeni muhtarını belirleyecek.

Çayırova’nın 9 Mahallesi’nden biri olan ve ilçenin adını taşıyan Çayırova Mahallesi’nde seçim heyecanı yaşanıyor. Çayırova Mahallesi muhtarlığı görevini uzun yıllar yürüten ancak hastalığı sonrası geçtiğimiz Ekim ayında vefat eden Ermiş Özmen’in ardından birinci aza Hüseyin Özdemir muhtarlık görevini yürütüyordu. Azalara tanınan 6 aylık görev süresi dolunca Yüksek Seçim Kurulu, Çayırova Mahallesi için yeniden sandığın kurulmasını istedi. 6 Haziran'da yapılacak seçimde 9 binden fazla seçmen kurulacak 31 sandıkta oylarını kullanarak yeni muhtarını belirleyecek. Yaşanan bu ara seçim, Çayırova'da seçim heyecanın yeniden yaşanmasını sağladı. Bununla beraber mevcut muhtar Hüseyin Özdemir'le birlikte 10 muhtar adayının Pazar günü gerçekleşecek seçimde yarışacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.