19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da SKM Başkanı Günay oldu

Çayırova 13.03.2023 - 15:17, Güncelleme: 13.03.2023 - 15:17
 

Çayırova’da SKM Başkanı Günay oldu

AK Parti Çayırova’da SKM Başkanlığına Nizamettin Günay getirildi.

Uzun zamandır AKParti’de siyaset yapan ve partinin tecrübeli isimlerinden olan Günay’ın bu göreve getirilmesi ile ilgili açıklama yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay; “AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı Nizamettin Günay Başkanımıza hayırlı olsun. Bilgi birikimi ve tecrübeleri ile görevini başarıyla yerine getireceğine inancımız tamdır. İlçemiz, Kocaeli’miz ve davamız İçin hayırlı olsun. “ dedi.
AK Parti Çayırova’da SKM Başkanlığına Nizamettin Günay getirildi.

Uzun zamandır AKParti’de siyaset yapan ve partinin tecrübeli isimlerinden olan Günay’ın bu göreve
getirilmesi ile ilgili açıklama yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay; “AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı Nizamettin Günay
Başkanımıza hayırlı olsun. Bilgi birikimi ve tecrübeleri ile görevini başarıyla yerine getireceğine inancımız tamdır. İlçemiz, Kocaeli’miz ve davamız İçin hayırlı olsun. “ dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.