Çayırovalı öğrenciler korona stresinden uzak kaldı

Çayırova 26.05.2021 - 16:35, Güncelleme: 26.05.2021 - 16:35
 

Çayırovalı öğrenciler korona stresinden uzak kaldı

Çayırovalı öğrenciler korona stresinden uzak kaldı

Çayırova 24 Kasım Ortaokulu’nun da ortak olduğu eTwinning projesi sayesinde 111 öğrenci ve veli, korona virüs sürecinde yaşanan stres, kaygı ve gerginlikten uzak kalarak, çeşitli aktivitelerle vakit geçirdi. Türkiye, Romanya, İtalya ve İspanya’nın ortaklığı ile yürütülen 9 şehirden 10 okulun ortak olduğu ‘Mind Full Of Mindful’ adlı eTwinning projesinde şu ana kadar 111 öğrenci ve veli yararlandı. Çayırova 24 Kasım Ortaokulu’nun da ortak olduğu proje kapsamında 111 öğrenci ve veli, korona virüsün vermiş olduğu stres, kaygı ve gerginlikten uzaklaşarak, çeşitli aktiviteler yapma imkanı buldu. Öğrenciler, ayrıca yabancı dil olarak konuştukları İngilizcelerini de geliştirdi. Çayırova 24 Kasım Ortaokulu Müdürü İsmail Yılmaz, ‘Mind Full Of Mindful’ adlı eTwinning projesi ile öğrencilerini uluslararası bir eğitim platformuna dahil edip başarılı çalışmalar yürütmesinden dolayı İngilizce Öğretmeni Gülser Akbaş’ı kutladığını kaydetti. 4 ÜLKE ORTAK OLDU 8 aydır başarılı bir şekilde yürütülen ‘Mınd Full Of Mındful’ isimli eTwinning projesine Türkiye’nin yanı sıra İtalya, İspanya ve Romanya’nın da ortak olduğunu belirten Çayırova 24 Kasım Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülser Akbaş, “Projemizde, derslerden önce uygulayacağımız farkındalık egzersizleri ile öğrencilerimize duygularını yönetmede yardımcı olmayı hedefliyoruz. Özellikle Covid-19 süresince uzaktan eğitim döneminde duygusal bağımız zayıfladığı için bu tarz egzersizler ile onlara yine yakın olduğumuzu hissettirmek ve aşamadıkları kaygıları varsa bu sorunlarını birlikte çözümlemek istiyoruz. Sonrasında öğrencilerimiz bu egzersizleri kendileri de günlük hayatlarında kullanarak bunu yaşam biçimi haline getirip, stresli anlarıyla başa çıkabileceklerdir” dedi. PROJEYE, 4 ÜLKEDEN 9 ŞEHİR VE 10 OKUL ORTAK OLDU İzmir/Çiğli TÜPRAŞ Mahmut Esat Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Duygu Özdamarlar ve Gülen Kora Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Fatma Konay tarafından kurulan projeye Türkiye’den Kastamonu/Ağlı Nedime Kaya Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Asuman Aydın, Tokat Bozatalan Ortaokulu Müdürü Ali Osman Kalkan, Çayırova 24 Kasım Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülser Akbaş, Eskişehir/Odunpazarı Sami Sipahi Ortaokulu Rehber Öğretmeni Nejla Özkan, Tekirdağ/Çorlu Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatih Zengin; İtalya Ottone’den MariaPaola Entossı, İspanya Valdepeas’tan Paqui Crespo Jımenez ve Romanya Dasclu’dan Anca Bercea ortak oldu.
Çayırovalı öğrenciler korona stresinden uzak kaldı

Çayırova 24 Kasım Ortaokulu’nun da ortak olduğu eTwinning projesi sayesinde 111 öğrenci ve veli, korona virüs sürecinde yaşanan stres, kaygı ve gerginlikten uzak kalarak, çeşitli aktivitelerle vakit geçirdi.

Türkiye, Romanya, İtalya ve İspanya’nın ortaklığı ile yürütülen 9 şehirden 10 okulun ortak olduğu ‘Mind Full Of Mindful’ adlı eTwinning projesinde şu ana kadar 111 öğrenci ve veli yararlandı. Çayırova 24 Kasım Ortaokulu’nun da ortak olduğu proje kapsamında 111 öğrenci ve veli, korona virüsün vermiş olduğu stres, kaygı ve gerginlikten uzaklaşarak, çeşitli aktiviteler yapma imkanı buldu. Öğrenciler, ayrıca yabancı dil olarak konuştukları İngilizcelerini de geliştirdi. Çayırova 24 Kasım Ortaokulu Müdürü İsmail Yılmaz, ‘Mind Full Of Mindful’ adlı eTwinning projesi ile öğrencilerini uluslararası bir eğitim platformuna dahil edip başarılı çalışmalar yürütmesinden dolayı İngilizce Öğretmeni Gülser Akbaş’ı kutladığını kaydetti.

4 ÜLKE ORTAK OLDU

8 aydır başarılı bir şekilde yürütülen ‘Mınd Full Of Mındful’ isimli eTwinning projesine Türkiye’nin yanı sıra İtalya, İspanya ve Romanya’nın da ortak olduğunu belirten Çayırova 24 Kasım Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülser Akbaş, “Projemizde, derslerden önce uygulayacağımız farkındalık egzersizleri ile öğrencilerimize duygularını yönetmede yardımcı olmayı hedefliyoruz. Özellikle Covid-19 süresince uzaktan eğitim döneminde duygusal bağımız zayıfladığı için bu tarz egzersizler ile onlara yine yakın olduğumuzu hissettirmek ve aşamadıkları kaygıları varsa bu sorunlarını birlikte çözümlemek istiyoruz. Sonrasında öğrencilerimiz bu egzersizleri kendileri de günlük hayatlarında kullanarak bunu yaşam biçimi haline getirip, stresli anlarıyla başa çıkabileceklerdir” dedi.

PROJEYE, 4 ÜLKEDEN 9 ŞEHİR VE 10 OKUL ORTAK OLDU

İzmir/Çiğli TÜPRAŞ Mahmut Esat Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Duygu Özdamarlar ve Gülen Kora Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Fatma Konay tarafından kurulan projeye Türkiye’den Kastamonu/Ağlı Nedime Kaya Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Asuman Aydın, Tokat Bozatalan Ortaokulu Müdürü Ali Osman Kalkan, Çayırova 24 Kasım Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülser Akbaş, Eskişehir/Odunpazarı Sami Sipahi Ortaokulu Rehber Öğretmeni Nejla Özkan, Tekirdağ/Çorlu Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatih Zengin; İtalya Ottone’den MariaPaola Entossı, İspanya Valdepeas’tan Paqui Crespo Jımenez ve Romanya Dasclu’dan Anca Bercea ortak oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.