Çayırovaspor liderliği sevdi: 2-1

Spor 13.04.2023 - 11:21, Güncelleme: 13.04.2023 - 11:21
 

Çayırovaspor liderliği sevdi: 2-1

Süper Amatör Lig Play -Off'unda mücadele eden Çayırovaspor bu hafta da liderliği kaptırmadı. KartepeKöseköyAteşspor ile mücadele eden ekip, karşılaşmayı 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.

DİLİSKELESİ TAKİPTE, DERİNCE VE DİLOVASI YARIŞIYOR Nefes kesen Süper Amatör Lig Play-Off'u tüm hızıyla devam ediyor. Çayırovaspor'un lider olduğu grupta Diliskelesispor rakibini adeta gölge gibi takip ediyor. Bu hafta da kazanarak takibini sürdürdü. Dikiskelesi, Kocaeli Güneşspor'u 3-1 mağlup ederek 2. Sıradaki yerini korudu. Grupta 20'şer puanla liderlik mücadelesi veren Derincespor ile Dilovası Belediyespor da bu haftanın kazananları oldu. Derincespor, Bağdatspor'u 3-2 mağlup ederken, Dilovası Belediyespor ise Çayırova Menderes Gençlikspor'u 2-0 yendi. Play - Off'larda son 4 haftaya girilirken rekabet iyice kızıştı.
Süper Amatör Lig Play -Off'unda mücadele eden Çayırovaspor bu hafta da liderliği kaptırmadı. KartepeKöseköyAteşspor ile mücadele eden ekip, karşılaşmayı 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.

DİLİSKELESİ TAKİPTE, DERİNCE VE DİLOVASI YARIŞIYOR

Nefes kesen Süper Amatör Lig Play-Off'u tüm hızıyla devam ediyor. Çayırovaspor'un lider olduğu grupta Diliskelesispor rakibini adeta gölge gibi takip ediyor. Bu hafta da kazanarak takibini sürdürdü. Dikiskelesi, Kocaeli Güneşspor'u 3-1 mağlup ederek 2. Sıradaki yerini korudu. Grupta 20'şer puanla liderlik mücadelesi veren Derincespor ile Dilovası Belediyespor da bu haftanın kazananları oldu. Derincespor, Bağdatspor'u 3-2 mağlup ederken, Dilovası Belediyespor ise Çayırova Menderes Gençlikspor'u 2-0 yendi. Play - Off'larda son 4 haftaya girilirken rekabet iyice kızıştı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.