Çayırovaspor yönetimi ziyaret turunda

Spor 11.03.2021 - 15:55, Güncelleme: 11.03.2021 - 15:55
 

Çayırovaspor yönetimi ziyaret turunda

Çayırovaspor yönetimi ziyaret turunda

Çayırova’nın Bölgesel Amatör Ligi’nde bulunan tek takımı olan Çayırovaspor, 17 kişiden oluşan güçlü yönetimi, teknik ekibi ve bölge iş insanlarının destekleri ile ciddi bir yapılanma sürecine girerek 2020-2021 sezonunu başarılarla dolu geçirmek istiyor.  Çayırovaspor’dan yapılan açıklamada, “Çayırovaspor Kulübü olarak teknik ekibimiz Ali Akkaya, Yavuz Demir Ve Süleyman Okumuş hocalarımızın önderliğinde 9 Şubat’tan itibaren 30 kişilik oyuncu grubu ile antrenmanlara başladık. Geçirmiş olduğumuz 1 aylık süreç içerisinde takımımıza gerekli takviyeleri gerçekleştirmeye gayret ettik ve A takımımıza U19 takımımızdan 6 futbolcumuzu dahil ettik.  Liglerin 17 Nisan’da başlayacağı haberi üzerine yönetimimiz, semtte bulunan esnaflarımız ve bölgemizde bulunan İş adamlarımız ile Çayırovaspor’umuzun başarısı için görüşmelere başladı.   İŞ DÜNYASINA ZİYARETLER YAPILDI Kısa süre içerisinde; Entopest Firması sahibi Olcay Yıldıztekin, Optima Makina Firma sahibi Ali Osman Gür, Suat Usta Tantuni ve Nazar Balık Restaurant Sahibi Baran Aydın, Davutoğlu Metal A.Ş firması sahibi Can Sönmez ve Varilsan A.Ş Firması sahibi Mehmet Yurttaş gibi değerli iş insanları Çayırova spor Kulübü başkanı Muhammet Yeşilkaya, Başkan Yardımcıları Mürsel Türkyılmaz, Yunus Emre Akdoğan, Sportif Direktör aynı zamanda Basın yayın sorumlusu Hüseyin Sal’ı misafir ederek Çayırovaspor’a destek olacaklarını beyan ettiler” ifadeleri kullanıldı. HEDEF 3.LİG Çayırova halkının hayali olan 3.Lig için ciddi çalışmalar yürüten Çayırovaspor yönetimi, şampiyonluğa ulaşmanın çok zor olmadığını, ancak bu hedefe ulaşmak için maddi manevi desteklere ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Çayırovaspor yönetimi,  Çayırova gençliğinin geleceğine yatırım yapıp gençlerimizi sportif anlamda en üst seviyeye ulaştırmayı şiar edindiklerini belirtirken, bölgenin bu anlamda en büyük mekanizması olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti.
Çayırovaspor yönetimi ziyaret turunda

Çayırova’nın Bölgesel Amatör Ligi’nde bulunan tek takımı olan Çayırovaspor, 17 kişiden oluşan güçlü yönetimi, teknik ekibi ve bölge iş insanlarının destekleri ile ciddi bir yapılanma sürecine girerek 2020-2021 sezonunu başarılarla dolu geçirmek istiyor. 

Çayırovaspor’dan yapılan açıklamada, “Çayırovaspor Kulübü olarak teknik ekibimiz Ali Akkaya, Yavuz Demir Ve Süleyman Okumuş hocalarımızın önderliğinde 9 Şubat’tan itibaren 30 kişilik oyuncu grubu ile antrenmanlara başladık. Geçirmiş olduğumuz 1 aylık süreç içerisinde takımımıza gerekli takviyeleri gerçekleştirmeye gayret ettik ve A takımımıza U19 takımımızdan 6 futbolcumuzu dahil ettik.  Liglerin 17 Nisan’da başlayacağı haberi üzerine yönetimimiz, semtte bulunan esnaflarımız ve bölgemizde bulunan İş adamlarımız ile Çayırovaspor’umuzun başarısı için görüşmelere başladı.  

İŞ DÜNYASINA ZİYARETLER YAPILDI

Kısa süre içerisinde; Entopest Firması sahibi Olcay Yıldıztekin, Optima Makina Firma sahibi Ali Osman Gür, Suat Usta Tantuni ve Nazar Balık Restaurant Sahibi Baran Aydın, Davutoğlu Metal A.Ş firması sahibi Can Sönmez ve Varilsan A.Ş Firması sahibi Mehmet Yurttaş gibi değerli iş insanları Çayırova spor Kulübü başkanı Muhammet Yeşilkaya, Başkan Yardımcıları Mürsel Türkyılmaz, Yunus Emre Akdoğan, Sportif Direktör aynı zamanda Basın yayın sorumlusu Hüseyin Sal’ı misafir ederek Çayırovaspor’a destek olacaklarını beyan ettiler” ifadeleri kullanıldı.

HEDEF 3.LİG

Çayırova halkının hayali olan 3.Lig için ciddi çalışmalar yürüten Çayırovaspor yönetimi, şampiyonluğa ulaşmanın çok zor olmadığını, ancak bu hedefe ulaşmak için maddi manevi desteklere ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Çayırovaspor yönetimi,  Çayırova gençliğinin geleceğine yatırım yapıp gençlerimizi sportif anlamda en üst seviyeye ulaştırmayı şiar edindiklerini belirtirken, bölgenin bu anlamda en büyük mekanizması olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.