CHP Darıca’dan fidan bağışı çağrısı!

Siyaset 13.08.2021 - 13:34, Güncelleme: 13.08.2021 - 13:34
 

CHP Darıca’dan fidan bağışı çağrısı!

CHP Darıca’dan fidan bağışı çağrısı!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı’ndan örnek davranış.  CHP Darıca İlçe Başkanlığı, Başkan Gökhan Aktaş’ın önderliğinde, “İnsan olmadan doğa yaşayabilir ama doğa olmadan insan yaşayamaz” bilinciyle Antalya’daki ağaçlandırma çalışmalarına destek olmak için fidan bağışında bulundu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi Antalya’daki ağaçlandırma çalışmalarına destek olmak amacıyla fidan bağışında bulundu. 30 adet fidan bağışında bulunan CHP Darıca İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada ''İnsan olmadan doğa yaşayabilir ama doğa olmadan insan yaşayamaz” bilinciyle CHP Darıca ailesi olarak Antalya’daki ağaçlandırma çalışmalarına destek olmak için fidan bağışında bulunduk. Doğasıyla, deniziyle, yaşayan tüm canlılarıyla bir bütün olabildiğinde ülkemiz yaşanabilir bir halde olacaktır. Sizleri de fidan bağışı için katkı yapmaya davet ediyoruz'' ifadelerini kullandı.
CHP Darıca’dan fidan bağışı çağrısı!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı’ndan örnek davranış.  CHP Darıca İlçe Başkanlığı, Başkan Gökhan Aktaş’ın önderliğinde, “İnsan olmadan doğa yaşayabilir ama doğa olmadan insan yaşayamaz” bilinciyle Antalya’daki ağaçlandırma çalışmalarına destek olmak için fidan bağışında bulundu.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi Antalya’daki ağaçlandırma çalışmalarına destek olmak amacıyla fidan bağışında bulundu. 30 adet fidan bağışında bulunan CHP Darıca İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada ''İnsan olmadan doğa yaşayabilir ama doğa olmadan insan yaşayamaz” bilinciyle CHP Darıca ailesi olarak Antalya’daki ağaçlandırma çalışmalarına destek olmak için fidan bağışında bulunduk. Doğasıyla, deniziyle, yaşayan tüm canlılarıyla bir bütün olabildiğinde ülkemiz yaşanabilir bir halde olacaktır. Sizleri de fidan bağışı için katkı yapmaya davet ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.