CHP ile Büyükakın görüştü!

Kocaeli 14.06.2024 - 17:25, Güncelleme: 14.06.2024 - 17:25
 

CHP ile Büyükakın görüştü!

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP İl Başkanlığı'na iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından dostluk mesajı verildi

Yerel seçimlerde Kocaeli'de 3 belediye kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) heyeti, geçtiğimiz nisan ayında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret etmişti. CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ile Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'tan oluşan heyete Tahir Büyükakın da iade-i ziyaret sözü vermişti. KARAMÜRSEL'İN ESKİ VE YENİ BAŞKANLARI KATILDI Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugün CHP Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Büyükakın'ı parti binasında CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık karşıladı. Ziyarette Büyükakın'a Basın Danışmanı İbrahim Gürsel ile  Siyasi Danışmanı İsmail Yıldırım da eşlik etti.   BÜYÜKAKIN: SİYASETÇİYİZ AMA İNSANIZ Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Yerel seçimlerden sonra saygıdeğer il başkanımız ile belediye başkanlarımız bizleri ziyaret etmişti. Ben de ancak fırsat bulabildim. Bizi çok sıcak karşıladılar. Teşekkür ederim. Bayramlarını da tebrik ettik. Bu bir nezaket ziyareti, iade-i ziyaret. Sadece sohbet ettik. Hiçbir konuya girmedik. Bizler siyasetçiyiz ama aynı zamanda insanız. Çay da içeriz, sohbet de ederiz. İnsan olduğumuzu unutmadan diyaloglarımızı sürdürdük. İl başkanlığını daha önce ziyaret etmiştim. Harun Bey döneminde ziyaret ettim" dedi.   SARI: SİYASET ARENASI BAŞKA Ardından konuşan CHP İl Başkanı Bülent Sarı ise, "Nazik ziyaretinden dolayı başkanıma teşekkür ederim. Güzel bir sohbet oldu. Biz kenti yöneten insanlarız. Siyaset arenası başka. Dostluk sohbeti başka. Sizlerin huzurunda herkesin bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP İl Başkanlığı'na iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından dostluk mesajı verildi

Yerel seçimlerde Kocaeli'de 3 belediye kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) heyeti, geçtiğimiz nisan ayında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret etmişti. CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ile Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'tan oluşan heyete Tahir Büyükakın da iade-i ziyaret sözü vermişti.

CHP ile Büyükakın görüştü!

KARAMÜRSEL'İN ESKİ VE YENİ BAŞKANLARI KATILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugün CHP Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Büyükakın'ı parti binasında CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık karşıladı. Ziyarette Büyükakın'a Basın Danışmanı İbrahim Gürsel ile  Siyasi Danışmanı İsmail Yıldırım da eşlik etti.

 

CHP ile Büyükakın görüştü!

BÜYÜKAKIN: SİYASETÇİYİZ AMA İNSANIZ

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Yerel seçimlerden sonra saygıdeğer il başkanımız ile belediye başkanlarımız bizleri ziyaret etmişti. Ben de ancak fırsat bulabildim. Bizi çok sıcak karşıladılar. Teşekkür ederim. Bayramlarını da tebrik ettik. Bu bir nezaket ziyareti, iade-i ziyaret. Sadece sohbet ettik. Hiçbir konuya girmedik. Bizler siyasetçiyiz ama aynı zamanda insanız. Çay da içeriz, sohbet de ederiz. İnsan olduğumuzu unutmadan diyaloglarımızı sürdürdük. İl başkanlığını daha önce ziyaret etmiştim. Harun Bey döneminde ziyaret ettim" dedi.

 

CHP ile Büyükakın görüştü!

SARI: SİYASET ARENASI BAŞKA

Ardından konuşan CHP İl Başkanı Bülent Sarı ise, "Nazik ziyaretinden dolayı başkanıma teşekkür ederim. Güzel bir sohbet oldu. Biz kenti yöneten insanlarız. Siyaset arenası başka. Dostluk sohbeti başka. Sizlerin huzurunda herkesin bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

CHP ile Büyükakın görüştü!

CHP ile Büyükakın görüştü!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.