CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya İzmit’te

Kocaeli 19.03.2024 - 11:37, Güncelleme: 19.03.2024 - 11:37
 

CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya İzmit’te

CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya saha programlarına aralıksız devam eden Başkan Hürriyet’e destek vermek adına İzmit’e geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gece gündüz demeden saha çalışmalarına devam ediyor. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya da Başkan Hürriyet’i yalnız bırakmayarak İzmit’e geldi. Asu Kaya, Hürriyet’in Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarında gerçekleştirdiği esnaf ziyareti programına katıldı. İkili saha ziyareti sonrasında İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olan Gülümse Kafe Yahya Kaptan şubesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.    HÜRRİYET VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLEDİ İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  Milletvekili Asu Kaya da Başkan Hürriyet’in İzmit için durmadan çalıştığını vurgulayarak Başkan Hürriyet ve ekibine başarılar diledi.  
CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya saha programlarına aralıksız devam eden Başkan Hürriyet’e destek vermek adına İzmit’e geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gece gündüz demeden saha çalışmalarına devam ediyor. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya da Başkan Hürriyet’i yalnız bırakmayarak İzmit’e geldi. Asu Kaya, Hürriyet’in Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarında gerçekleştirdiği esnaf ziyareti programına katıldı. İkili saha ziyareti sonrasında İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olan Gülümse Kafe Yahya Kaptan şubesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. 

 
HÜRRİYET VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLEDİ
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  Milletvekili Asu Kaya da Başkan Hürriyet’in İzmit için durmadan çalıştığını vurgulayarak Başkan Hürriyet ve ekibine başarılar diledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.