Cihan Soyluçiçek'in Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Gebze 11.09.2023 - 20:45, Güncelleme: 11.09.2023 - 20:45
 

Cihan Soyluçiçek'in Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

CHP Kocaeli'nin tanınmış isimlerinden Cihan Soyluçiçek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Soyluçiçek, "Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlarken, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiasındaki tüm çalışanlarımıza başarılar dilerim," ifadelerini kullandı. "Eğitim, bir ülkenin temel taşıdır," diyen Cihan Soyluçiçek, "Ancak ne yazık ki hükümetin yanıltıcı ve eksik eğitim politikaları nedeniyle birçok öğrencimiz hak ettiği eğitimi alamıyor. Kocaeli'nde ve ülkemizde eğitimin daha kaliteli, eşit ve erişilebilir olması için hep birlikte mücadele etmeliyiz," şeklinde konuştu. Soyluçiçek, Kocaeli'nin eğitim altyapısına ve atanamayan öğretmenlere de değindi: "Kocaeli, sanayi ve kültürün merkezi olmasının yanı sıra eğitimde de öncü olmalıdır. Ancak atanamayan öğretmenlerimizin sayısındaki artış ve eğitim altyapısındaki eksiklikler, bu hedefimize ulaşmamızı engelliyor." Açıklamasını sonlandırırken Cihan Soyluçiçek, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak, eğitimdeki bu sorunların üstesinden gelmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm Kocaelilileri, çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceğe sahip olması için bu mücadeleye katılmaya davet ediyorum," dedi.
CHP Kocaeli'nin tanınmış isimlerinden Cihan Soyluçiçek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Soyluçiçek, "Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlarken, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiasındaki tüm çalışanlarımıza başarılar dilerim," ifadelerini kullandı.

"Eğitim, bir ülkenin temel taşıdır," diyen Cihan Soyluçiçek, "Ancak ne yazık ki hükümetin yanıltıcı ve eksik eğitim politikaları nedeniyle birçok öğrencimiz hak ettiği eğitimi alamıyor. Kocaeli'nde ve ülkemizde eğitimin daha kaliteli, eşit ve erişilebilir olması için hep birlikte mücadele etmeliyiz," şeklinde konuştu.

Soyluçiçek, Kocaeli'nin eğitim altyapısına ve atanamayan öğretmenlere de değindi: "Kocaeli, sanayi ve kültürün merkezi olmasının yanı sıra eğitimde de öncü olmalıdır. Ancak atanamayan öğretmenlerimizin sayısındaki artış ve eğitim altyapısındaki eksiklikler, bu hedefimize ulaşmamızı engelliyor."

Açıklamasını sonlandırırken Cihan Soyluçiçek, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak, eğitimdeki bu sorunların üstesinden gelmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm Kocaelilileri, çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceğe sahip olması için bu mücadeleye katılmaya davet ediyorum," dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.