Çiler’den Darıca'ya bayram müjdesi!

Darıca 07.05.2021 - 19:25, Güncelleme: 07.05.2021 - 19:25
 

Çiler’den Darıca'ya bayram müjdesi!

Çiler’den Darıca'ya bayram müjdesi!

Gebze Ticaret Odası, Darıca’da hayata geçireceği kompleks projesine büyük bir proje daha ekledi. Başkan Nail Çiler, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün talebi üzerine Darıca’daki 112 Acil Servis İstasyonuna bir tane daha istasyon ekleyeceklerini söyledi. Konu ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Başkan Çiler, “Daha önce Gebze Ticaret Odası olarak Gebze’de 3, Dilovası’nda 1 ve Darıca’da da 1 adet 112 Acil Servis istasyonu yapmıştık. Darıca ilçe Sağlık Müdürlüğünün talebi üzerine 1 adet daha yapmayı kararlaştırdık. İlçe Sağlık Müdürlüğü Darıca’nın Nene Hatun Mahallesi’nde yer buldu, bayramdan sonra çalışmalar başlayacak” diye konuştu. Başkan Çiler, yine Darıca’da çeşitli kurum ve kuruluşları bünyesinde barındıracak olan ‘kompleks’ projesi inşaat ihalesinin de Bayramdan sonra yapılacağı müjdesini verdi. Karantina 14 gün olmalı Başkan Çiler, tam kapanma tedbirleri ve Covid-19 vakaları ile ilgili sorumuzu ise şöyle yanıtladı; ”Maske, mesafe ve temizlik kuralına uymalıyız. Bununla birlikte, karantina süresi 14 güne çıkmalı. Karantina süresi tamamlandığında da mutlaka test yapılmalı. Kişilerin aşı ile birlikte pozitif ve negatiflik durumları da HES kodunun içinde olmalı, aksi takdirde HES kodu sorgulaması işe yaramaz.”  
Çiler’den Darıca'ya bayram müjdesi!

Gebze Ticaret Odası, Darıca’da hayata geçireceği kompleks projesine büyük bir proje daha ekledi. Başkan Nail Çiler, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün talebi üzerine Darıca’daki 112 Acil Servis İstasyonuna bir tane daha istasyon ekleyeceklerini söyledi.

Konu ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Başkan Çiler, “Daha önce Gebze Ticaret Odası olarak Gebze’de 3, Dilovası’nda 1 ve Darıca’da da 1 adet 112 Acil Servis istasyonu yapmıştık. Darıca ilçe Sağlık Müdürlüğünün talebi üzerine 1 adet daha yapmayı kararlaştırdık. İlçe Sağlık Müdürlüğü Darıca’nın Nene Hatun Mahallesi’nde yer buldu, bayramdan sonra çalışmalar başlayacak” diye konuştu. Başkan Çiler, yine Darıca’da çeşitli kurum ve kuruluşları bünyesinde barındıracak olan ‘kompleks’ projesi inşaat ihalesinin de Bayramdan sonra yapılacağı müjdesini verdi.

Karantina 14 gün olmalı

Başkan Çiler, tam kapanma tedbirleri ve Covid-19 vakaları ile ilgili sorumuzu ise şöyle yanıtladı; ”Maske, mesafe ve temizlik kuralına uymalıyız. Bununla birlikte, karantina süresi 14 güne çıkmalı. Karantina süresi tamamlandığında da mutlaka test yapılmalı. Kişilerin aşı ile birlikte pozitif ve negatiflik durumları da HES kodunun içinde olmalı, aksi takdirde HES kodu sorgulaması işe yaramaz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.