Çocuklar doyasıya eğlendi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2023 - 16:00, Güncelleme: 11.12.2023 - 15:54
 

Çocuklar doyasıya eğlendi

Çocuklar doyasıya eğlendi

Dilovası Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği “Çocuk Konseri” etkinliğinde minikler doyasıya eğlendi.Dilovası Belediyesi bir ilke imza atarak düzenlediği "Çocuk Konseri" renkli görüntülere sahne oldu. Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde düzenlen konserde; Ayhan Öztürk öncülüğünde yaklaşık 6-12 yaş arası 400 çocuk söylenen şarkılarla dans edip doyasıya eğlendiler. Etkinliği takip eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’de, “Çocuklarımızın mutluluğu her şeye bedel. Göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızın geleceği ve mutluluğu için çalışıyoruz. Biz çocuklarımız için çalışırken, çocuklarımızdan beklentimiz derslerine çalışsınlar. Okusunlar. Kültürde, sporda başarılı olsunlar. Tek istediğimiz budur. Çocuklarımızı seviyoruz” şeklinde konuştu.
Çocuklar doyasıya eğlendi
Dilovası Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği “Çocuk Konseri” etkinliğinde minikler doyasıya eğlendi.
Dilovası Belediyesi bir ilke imza atarak düzenlediği "Çocuk Konseri" renkli görüntülere sahne oldu. Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde düzenlen konserde; Ayhan Öztürk öncülüğünde yaklaşık 6-12 yaş arası 400 çocuk söylenen şarkılarla dans edip doyasıya eğlendiler. Etkinliği takip eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’de, “Çocuklarımızın mutluluğu her şeye bedel. Göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızın geleceği ve mutluluğu için çalışıyoruz. Biz çocuklarımız için çalışırken, çocuklarımızdan beklentimiz derslerine çalışsınlar. Okusunlar. Kültürde, sporda başarılı olsunlar. Tek istediğimiz budur. Çocuklarımızı seviyoruz” şeklinde konuştu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.