Çok Şükür 3 Puan!

Spor 14.02.2022 - 10:31, Güncelleme: 14.02.2022 - 10:31
 

Çok Şükür 3 Puan!

Çok Şükür 3 Puan!

TFF 1.Lig’de rekabet halinde olan temsilcimiz Kocaelispor Balıkesir deplasmanına çıktı. Son 7 karşılaşmada galip gelemeyen üstelik 5 haftadır sürekli kaybeden körfez ekibi, puanlar alma isteğiyle gittiği ligin en altında bulunan rakibi önünde ilk devreyi yenik kapasa da ikinci devre kalitesini sahada hissettirerek 2-1 ile uzun zamandır hasret kaldığı 3 puana kavuşmuş oldu. DİKKATLERDEN KAÇMAYAN TAKTİKSEL YENİLİKLER Teknik direktörü Mehmet Altıparmak ile ikinci kez sahaya çıkan yeşil siyahlılar  4-3-3 düzeniyle oynadı. Birden fazla futbolcusunu saha kenarına alan Altıparmak, geçtiğimiz hafta yaşanan Boluspor mağlubiyeti sonrası Korcan, Alpay, Kubilay’dan faydalanmazken cezası tamamlanan Benhur ise kaptan olarak sahada yer aldı. İsmet yeniden kaleye geçerken, Mazlum Alpay’ın yerine savunma hattına dahil edildi. BAŞKAN BÜYÜKAKIN: İNŞALLAH BİZE EN YAKIN ZAMANDA DÜNYA KUPASINI DA GETİRECEKLER Karşılaşmanın ilk 23 dakikası her iki ekipten de olgun bir hücum görülmedi. 28’de ev sahibi Balıkesirspor üstünlük sayısına yaklaştı. Savunma arkasına atılan top Halil Çolak'a geldi, fakat Halil kontrol edemedi. Balıkesir ekibi değerli  bir fırsattan yararlanamamış oldu. 32’de Benhur uzaktan yaptığı vuruşu kaleci Atila son anda çıkardı. 40'da Rasheed, sol çaprazda yeteri kadar hızlı olmayınca vuruşu üstten dışarı çıktı ÖNCE KAPTAN SONRA BABACAR 44.dakikada Balıkesir’in golü Foxi ile buldu. Soyunma odasına bu skorla gidildi. Kocaelispor 2.yarıda galibiyet adına istekliydi. Önce 56. Dakikada kaptanı Benhur Keser ile skora beraberliği getirip, üstünlüğü 73’te yeni transferi Babacar Gueye sayesinde yakaladı. Uzun zaman sonra 3 puan alarak nefeslenen ekibimiz Hafta içi mesaisinde müsabaka oynamayacağız Ardından Tuzla ve İstanbul deplasmanlarına her zamanki gibi 3 puan mücadelesi içerisinde olacağız.
Çok Şükür 3 Puan!

TFF 1.Lig’de rekabet halinde olan temsilcimiz Kocaelispor Balıkesir deplasmanına çıktı. Son 7 karşılaşmada galip gelemeyen üstelik 5 haftadır sürekli kaybeden körfez ekibi, puanlar alma isteğiyle gittiği ligin en altında bulunan rakibi önünde ilk devreyi yenik kapasa da ikinci devre kalitesini sahada hissettirerek 2-1 ile uzun zamandır hasret kaldığı 3 puana kavuşmuş oldu.

DİKKATLERDEN KAÇMAYAN TAKTİKSEL YENİLİKLER

Teknik direktörü Mehmet Altıparmak ile ikinci kez sahaya çıkan yeşil siyahlılar  4-3-3 düzeniyle oynadı. Birden fazla futbolcusunu saha kenarına alan Altıparmak, geçtiğimiz hafta yaşanan Boluspor mağlubiyeti sonrası Korcan, Alpay, Kubilay’dan faydalanmazken cezası tamamlanan Benhur ise kaptan olarak sahada yer aldı. İsmet yeniden kaleye geçerken, Mazlum Alpay’ın yerine savunma hattına dahil edildi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: İNŞALLAH BİZE EN YAKIN ZAMANDA DÜNYA KUPASINI DA GETİRECEKLER

Karşılaşmanın ilk 23 dakikası her iki ekipten de olgun bir hücum görülmedi. 28’de ev sahibi Balıkesirspor üstünlük sayısına yaklaştı. Savunma arkasına atılan top Halil Çolak'a geldi, fakat Halil kontrol edemedi. Balıkesir ekibi değerli  bir fırsattan yararlanamamış oldu. 32’de Benhur uzaktan yaptığı vuruşu kaleci Atila son anda çıkardı. 40'da Rasheed, sol çaprazda yeteri kadar hızlı olmayınca vuruşu üstten dışarı çıktı

ÖNCE KAPTAN SONRA BABACAR

44.dakikada Balıkesir’in golü Foxi ile buldu. Soyunma odasına bu skorla gidildi. Kocaelispor 2.yarıda galibiyet adına istekliydi. Önce 56. Dakikada kaptanı Benhur Keser ile skora beraberliği getirip, üstünlüğü 73’te yeni transferi Babacar Gueye sayesinde yakaladı. Uzun zaman sonra 3 puan alarak nefeslenen ekibimiz Hafta içi mesaisinde müsabaka oynamayacağız Ardından Tuzla ve İstanbul deplasmanlarına her zamanki gibi 3 puan mücadelesi içerisinde olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.