Çok Şükür Perilerimiz Galip Geldi

Spor 31.01.2022 - 09:34, Güncelleme: 31.01.2022 - 09:34
 

Çok Şükür Perilerimiz Galip Geldi

Çok Şükür Perilerimiz Galip Geldi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde rekabet eden  eden İzmit Belediyespor, sahasında konuk ettiği  Elazığ İl Özel İdarespor’u 90-74 gibi farklı bir skorla yendi. DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE Dört çeyrek süresince şahane bir performans gösteren ekibimiz, taraftarlarına üst seviye oyun izletmiş oldu. Perilerimiz karşılaşmaya istediği gibi başlamasa da ikinci çeyrekte rakibinin önünde üstünlüğü yakaladı ve mücadeleyi galip bitirdi. İlk çeyreğin de 20 – 28 geride kalan temsilcimiz ikinci çeyrekte kendine gelerek 1 sayı farkla  42-41 öne geçmesini bildi.  Hakimiyetini üçüncü çeyrekte de sürdüren temsilcimiz 10 sayı fark atarak çeyreği 66 – 56 tamamladı. Son çeyrekte İdil, Nırra ve Solopova’nın kritik sayıları ile rahatlayan periler 8 oyun aradan sonra kazanmış oldu.
Çok Şükür Perilerimiz Galip Geldi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde rekabet eden  eden İzmit Belediyespor, sahasında konuk ettiği  Elazığ İl Özel İdarespor’u 90-74 gibi farklı bir skorla yendi.

DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

Dört çeyrek süresince şahane bir performans gösteren ekibimiz, taraftarlarına üst seviye oyun izletmiş oldu. Perilerimiz karşılaşmaya istediği gibi başlamasa da ikinci çeyrekte rakibinin önünde üstünlüğü yakaladı ve mücadeleyi galip bitirdi. İlk çeyreğin de 20 – 28 geride kalan temsilcimiz ikinci çeyrekte kendine gelerek 1 sayı farkla  42-41 öne geçmesini bildi.  Hakimiyetini üçüncü çeyrekte de sürdüren temsilcimiz 10 sayı fark atarak çeyreği 66 – 56 tamamladı. Son çeyrekte İdil, Nırra ve Solopova’nın kritik sayıları ile rahatlayan periler 8 oyun aradan sonra kazanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.