Cuma Pazarı yarın kurulacak

Genel 19.04.2023 - 14:13, Güncelleme: 19.04.2023 - 14:17
 

Cuma Pazarı yarın kurulacak

Gebze Mevlana Mahallesinde Cuma günleri kurulan pazarın bayram dolayısı ile Perşembe (yarın) kurulacağı ifade edildi.

Cuma gününün bayramın birinci gününe gelmesi dolayısı ile bu kararın alındığı ifade edildi. Gebze Belediyesi de pazarın Perşembe günü kurulacağını duyurdu ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm Pazar ihtiyaçlarını yarın karşılaması istendi. Öte yandan fırıncılar da daha önce açıklama yaparak, tüm Kocaeli’de fırınların bayramın ikinci ve üçüncü günü kapalı olacağını duyurmuştu. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekmek ihtiyaçlarını bayramın birinci günü karşılamaları istendi. 
Gebze Mevlana Mahallesinde Cuma günleri kurulan pazarın bayram dolayısı ile Perşembe (yarın) kurulacağı ifade edildi.

Cuma gününün bayramın birinci gününe gelmesi dolayısı ile bu kararın alındığı ifade edildi. Gebze Belediyesi de pazarın Perşembe günü kurulacağını duyurdu ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm Pazar ihtiyaçlarını yarın karşılaması istendi.

Öte yandan fırıncılar da daha önce açıklama yaparak, tüm Kocaeli’de fırınların bayramın ikinci ve üçüncü günü kapalı olacağını duyurmuştu. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekmek ihtiyaçlarını bayramın birinci günü karşılamaları istendi. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.