Cumhur İttifakından birlik toplantısı

Gündem 07.01.2024 - 12:05, Güncelleme: 07.01.2024 - 12:05
 

Cumhur İttifakından birlik toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşecek Büyükşehir Belediye Başkan adayları açıklama programından önce Cumhur İttifakı il başkanları bir araya geldi

İzmit Seka Park’ta gerçekleşen buluşmada AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Kaan Şengil bir araya geldi. Üç başkan da buluşmayla ilgili sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarda birlik, beraberlik vurgusu yaptı.    TALUS: KENETLENDİK Şahin Talus açıklamasında, “Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birliği ve Güçlü Türkiye hayalimiz için 31 Mart mahalli idareler Seçiminin önemini biliyor, Cumhur İttifakı olarak kenetlenerek güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı ortaklarımız Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanımız Murat Nuri Demirbaş ve Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanımız Av. Kaan Şengil ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk” dedi.   DEMİRBAŞ: YOL HARİTASINI KONUŞTUK  Demibaş yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı, milletimizin sönmeyecek umudu, silinmeyecek ufku, sinmeyecek huzur ve uğuru olarak kökleşmeye, yarınlarımız için çalışmaya devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil ile bugün bir araya gelerek, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik yol haritasını konuştuk. Hayırlara vesile olsun” diye konuştu.   ŞENGİL: MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ Birlik mesajı veren Şengil, “Cumhur İttifakı olarak yılmadan, yorulmadan dün olduğu gibi bugün de büyük bir kararlılıkla ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Her şartta milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşecek Büyükşehir Belediye Başkan adayları açıklama programından önce Cumhur İttifakı il başkanları bir araya geldi

İzmit Seka Park’ta gerçekleşen buluşmada AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Kaan Şengil bir araya geldi. Üç başkan da buluşmayla ilgili sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarda birlik, beraberlik vurgusu yaptı. 

 

TALUS: KENETLENDİK

Şahin Talus açıklamasında, “Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birliği ve Güçlü Türkiye hayalimiz için 31 Mart mahalli idareler Seçiminin önemini biliyor, Cumhur İttifakı olarak kenetlenerek güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı ortaklarımız Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanımız Murat Nuri Demirbaş ve Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanımız Av. Kaan Şengil ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk” dedi.

 

DEMİRBAŞ: YOL HARİTASINI KONUŞTUK 

Demibaş yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı, milletimizin sönmeyecek umudu, silinmeyecek ufku, sinmeyecek huzur ve uğuru olarak kökleşmeye, yarınlarımız için çalışmaya devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil ile bugün bir araya gelerek, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik yol haritasını konuştuk. Hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

 

ŞENGİL: MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Birlik mesajı veren Şengil, “Cumhur İttifakı olarak yılmadan, yorulmadan dün olduğu gibi bugün de büyük bir kararlılıkla ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Her şartta milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.