Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden Kocaeli'ye gelecek

Gündem 03.04.2024 - 14:22, Güncelleme: 03.04.2024 - 14:22
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden Kocaeli'ye gelecek

Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Faruk Özlü’yü telefonla arayarak tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurtdışı seyahatlerinden döndükten sonra zafer kazanan illeri ziyaret edeceğini söyledi. Bu iller arasında Kocaeli'nin de yer alması bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Faruk Özlü’yü telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan yurtdışı seyahatlerinden döndükten sonra zafer kazanan illeri ziyaret edeceğini söyledi.   ERDOĞAN'DAN İLLERE ZİYARET Özlü’yü telefonla arayarak tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sıkışığım, bazı seyahatlerim var. Amerika, Sudi Arabistan oralardan döndüğüm zaman inşallah muzaffer illerimizi ziyaret edeceğim” dedi. KOCAELİ'YE DE TEKRAR GELECEK Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ziyaret edeceği iller arasında Kocaeli'nin de yer alması bekleniyor. AK Parti Kocaeli'de, büyükşehir dahil 10 belediye kazanarak, Türkiye geneline göre başarı gösterdi. "TAKMA KAFANA..." Bunun üzerine Özlü, seçimlerde daha yüksek bir oy oranı elde etmek istediğini belirtti. Erdoğan ise, “Takma kafana zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir” şeklinde karşılık verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Faruk Özlü arasında geçen telefon konuşmasını ise AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve  Düzce Milletvekili Ayşe Keşir X hesabından böyle duyurdu;
Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Faruk Özlü’yü telefonla arayarak tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurtdışı seyahatlerinden döndükten sonra zafer kazanan illeri ziyaret edeceğini söyledi. Bu iller arasında Kocaeli'nin de yer alması bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Faruk Özlü’yü telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan yurtdışı seyahatlerinden döndükten sonra zafer kazanan illeri ziyaret edeceğini söyledi.  

ERDOĞAN'DAN İLLERE ZİYARET

Özlü’yü telefonla arayarak tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sıkışığım, bazı seyahatlerim var. Amerika, Sudi Arabistan oralardan döndüğüm zaman inşallah muzaffer illerimizi ziyaret edeceğim” dedi.

KOCAELİ'YE DE TEKRAR GELECEK

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ziyaret edeceği iller arasında Kocaeli'nin de yer alması bekleniyor. AK Parti Kocaeli'de, büyükşehir dahil 10 belediye kazanarak, Türkiye geneline göre başarı gösterdi.

"TAKMA KAFANA..."

Bunun üzerine Özlü, seçimlerde daha yüksek bir oy oranı elde etmek istediğini belirtti. Erdoğan ise, “Takma kafana zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir” şeklinde karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Faruk Özlü arasında geçen telefon konuşmasını ise AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve  Düzce Milletvekili Ayşe Keşir X hesabından böyle duyurdu;

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.