Cumhurbaşkanı Kocaeli'ye gelecek

Kocaeli 05.11.2017 - 13:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Kocaeli'ye gelecek

Bu sabah saatlerinde vefat eden Nebi Güdük’ün cenazesi için Recep Tayyip Erdoğan, bugün ilimize geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda şube müdürlüğü görevinden emekli olan ve bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Nebi Güdük'ün cenazesine katılmak için ilimize geleceği öğrenildi. Güdük'ün cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Fevziye Camii'nde kılınacak ve ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kırşehir'e gönderilecek.
Bu sabah saatlerinde vefat eden Nebi Güdük’ün cenazesi için Recep Tayyip Erdoğan, bugün ilimize geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda şube müdürlüğü görevinden emekli olan ve bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Nebi Güdük'ün cenazesine katılmak için ilimize geleceği öğrenildi.

Güdük'ün cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Fevziye Camii'nde kılınacak ve ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kırşehir'e gönderilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.