Cumhurbaşkanı son mitingini Kocaeli’de yaptı!

Kocaeli 28.03.2024 - 17:04, Güncelleme: 28.03.2024 - 17:04
 

Cumhurbaşkanı son mitingini Kocaeli’de yaptı!

31 Mart Yerel Seçimlerime son 3 gün kala AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 yerel seçim döneminin son mitingini gerçekleştirmek üzere bugün saat 16.00’da Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanında gerçekleşti. Büyük Kocaeli Mitinginde Genel Başkanı olduğu AKP’nin binlerce seçmeni ile buluştu. Erdoğan, alandaki insan sayısının emniyetten aldığı bilgiye göre 85 bin olduğunu belirtti.

Bugün saat 16.00’da Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanında binlerce vatandaşın katılımı ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine 3 gün kala seçim sürecinin Kocaeli’de yapılan ilk ve son mitingini gerçekleştirdi. AKP teşkilatlarının günlerce sıkı hazırlıklar yaptığı miting aynı zamanda Cumhurbaşkanı’nın seçim süreci boyunca gerçekleştirdiği 50’inci ve son il mitingi olma özelliği de taşıyor. GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ AKP Kocaeli İl Başkanlığınca Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen miting alanının çevresinde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Alanda çok sayıda sağlık ekibi görevlendirilirken ambulanslar hazır bekletildi, hemen müdahale edecek sağlık ekipleri için çadırlar da hazırlandı. Alanın farklı yerlerinde bulunan iki giriş kapısında çok sayıda güvenlik görevlisi ve polis ekipleri gerekli kontrolleri yaptı ve tüm güvenlik önlemleri alındı. DEV KALABALIK CUMHURBAŞKANINI KARŞILADI Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son mitinginde saat 14.30 itibari ile vatandaşlar gerekli kontrollerden geçtikten sonra alana kabul edilmeye başlandı. Vatandaşlar çeşitli pankartlar ve miting alanında çalan şarkılar ve yapılan tezahüratlarla büyük bir coşku içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekledi. Miting, vatandaşların alanı doldurmasının ardından saat 16.00'da başladı. Dev kalabalık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ile karşıladı. 12 İLÇEDEN ARAÇ KALDIRILDI Miting için gelen vatandaşlar için çok satıda ulaşım planı yapıldı. AKP İl Başkanlığı, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği 8 ayrı noktaya kendi aracı ile gelecek vatandaşları yönlendirme tabelası yerleştirdi. 1500 otobüslük otopark alanı hazırlandı. 12 ilçede ise vatandaşlar için toplu taşıma sağlandı. Otopark alanında parklanma, otobüs ve özel araç olarak ayrı noktalar yapıldı. ÖZEL ARACI İLE GELENLERE DE RİNG SERVİS AYARLANDI Miting alanında yoğunlaşan trafik nedeni ile özel araçlar ile gelip de aracını Salim Dervişoğlu Caddesi Ncity AVM yanındaki otoparka bırakmak isteyen vatandaşlar için miting alanına ring servisler yapılarak vatandaşların ulaşımı sağlandı. Bugün Salim Dervişoğlu Caddesi’nin Seka Park içinden geçen bölümü normal araç trafiğine kapatıldı. Sürücülerin miting süresince D-100 Karayolu’nu kullanması istendi.
31 Mart Yerel Seçimlerime son 3 gün kala AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 yerel seçim döneminin son mitingini gerçekleştirmek üzere bugün saat 16.00’da Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanında gerçekleşti. Büyük Kocaeli Mitinginde Genel Başkanı olduğu AKP’nin binlerce seçmeni ile buluştu. Erdoğan, alandaki insan sayısının emniyetten aldığı bilgiye göre 85 bin olduğunu belirtti.

Bugün saat 16.00’da Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanında binlerce vatandaşın katılımı ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine 3 gün kala seçim sürecinin Kocaeli’de yapılan ilk ve son mitingini gerçekleştirdi. AKP teşkilatlarının günlerce sıkı hazırlıklar yaptığı miting aynı zamanda Cumhurbaşkanı’nın seçim süreci boyunca gerçekleştirdiği 50’inci ve son il mitingi olma özelliği de taşıyor.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
AKP Kocaeli İl Başkanlığınca Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen miting alanının çevresinde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Alanda çok sayıda sağlık ekibi görevlendirilirken ambulanslar hazır bekletildi, hemen müdahale edecek sağlık ekipleri için çadırlar da hazırlandı. Alanın farklı yerlerinde bulunan iki giriş kapısında çok sayıda güvenlik görevlisi ve polis ekipleri gerekli kontrolleri yaptı ve tüm güvenlik önlemleri alındı.

DEV KALABALIK CUMHURBAŞKANINI KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son mitinginde saat 14.30 itibari ile vatandaşlar gerekli kontrollerden geçtikten sonra alana kabul edilmeye başlandı. Vatandaşlar çeşitli pankartlar ve miting alanında çalan şarkılar ve yapılan tezahüratlarla büyük bir coşku içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekledi. Miting, vatandaşların alanı doldurmasının ardından saat 16.00'da başladı. Dev kalabalık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ile karşıladı.

12 İLÇEDEN ARAÇ KALDIRILDI
Miting için gelen vatandaşlar için çok satıda ulaşım planı yapıldı. AKP İl Başkanlığı, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği 8 ayrı noktaya kendi aracı ile gelecek vatandaşları yönlendirme tabelası yerleştirdi. 1500 otobüslük otopark alanı hazırlandı. 12 ilçede ise vatandaşlar için toplu taşıma sağlandı. Otopark alanında parklanma, otobüs ve özel araç olarak ayrı noktalar yapıldı.

ÖZEL ARACI İLE GELENLERE DE RİNG SERVİS AYARLANDI
Miting alanında yoğunlaşan trafik nedeni ile özel araçlar ile gelip de aracını Salim Dervişoğlu Caddesi Ncity AVM yanındaki otoparka bırakmak isteyen vatandaşlar için miting alanına ring servisler yapılarak vatandaşların ulaşımı sağlandı. Bugün Salim Dervişoğlu Caddesi’nin Seka Park içinden geçen bölümü normal araç trafiğine kapatıldı. Sürücülerin miting süresince D-100 Karayolu’nu kullanması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.