Darıca Belediyesi Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk Nihat Yıldırım'ı ziyaret etti

Darıca 01.02.2024 - 15:23, Güncelleme: 01.02.2024 - 15:31
 

Darıca Belediyesi Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk Nihat Yıldırım'ı ziyaret etti

Uzun yıllar Gebze Mimarlar Odası başkanlığı yapan, İyi parti belediye başkan adayı Mimar Özhan Aşkın Öztürk, İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Darıca Adayı olarak, uzun yıllar Gebze Mimarlar Odası başkanlığı yapan, Mimar  Özhan Aşkın Öztürk’ü açıklamıştı. Gazetemizi ziyaret eden Öztürk, adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.Göreve gelirse Darıca için yapacaklarından bahsetti. TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ Darıca'nın en büyük problemi olan trafik sorunu hakkında konuşan Öztürk;''İnsanlar için zaman en önemli nimet. Zamanlarının en önemli kısımları trafikte geçiriyorlar. Özellikle sabah işe gidiş ve akşam iş çıkış saatlerinde Darıca bu trafiği kaldıramıyor. Göreve gelirsem net konuşuyorum, trafik sorununu çözeceğiz. Alt geçitler ve üst geçitler yaparak bu sorunu bitireceğiz. KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HIZLANDIRACAĞIZ Kentsel dönüşüme girmesi gereken yerlerin başında Darıca geliyor. Darıca'nın %60ı %70i kentsel dönüşüme girmeli. İnsanlar belki bu konuda huzursuz olabilir ama bir an önce binaların mahalle mahalle tespitini sağlayıp gözden geçireceğiz. Prof. Dr. Naci Görür'de ziyareti sırasında bundan bahsetmişti başkanı seçecekseniz mimar mühendis seçin diye. Zemin etüdü yapılıp, nüfus yoğunluğuna göre ada ada birleştirilip, kimseyi mağdur etmeden kentsel dönüşüme girilmelidir. Bunları yaparken yanı başımızda olan GTÜ'den de destek almalı, birlikte incelemeler yapılmalıdır. PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ Kentsel dönüşüm dahilinde yapacağımız bir çok projemiz de var tabi. İnsan hayatı bizim için önemli dakikalarla yaşıyoruz.Her mahalleye 112 Acil ekipleri konuşlandıracağız. Olay yerine gidilecek mesafeyi kısaltacağız. Bunun yanı sıra taziye evi, sağlık ocağı, medya evi gibi bir çok projemizi hayata geçireceğiz. Daha sayacak çok şeyimiz var. Festivaller düzenleyeceğiz. Darıca enginarıyla meşhur, eskiden balıkçılar vardı. Esnafa katkı sağlayacak, esnafı geliştirmek amaçlı çalışmalar yapacağız. Darıca'mızın değeri olan Birol Güven var. Film platoları kurup Darıca'yı cazibe merkezi haline getireceğiz. MİMAR ELİNİN DEĞMESİ LAZIM Darıca'ya eski canlılığını tekrar kazandıracağız. Sahile ulaşımı rahatlatacağız. İnsanlar Darıca'ya veya Eskihisar'a gitmektense Tuzla'ya daha kolay ulaşırım diye düşünüp oraya gidiyor. Ulaşım zorluğunu ortadan kaldıracağız. Darıca'ya mimar elinin değmesi lazım, onu yapacağız. Mimarlar odasıyla birlikte hareket edeceğiz. Bu sorunların üstesinden geleceğiz. DARICA GENÇLERBİRLİĞİ'NE SAHİP ÇIKACAĞIZ Darıca GB.'ye sahip çıkacağız tekrar Darıca'ya kazandıracağız. Ticarethaneye dönüşen kulübü halka kazandıracağız.Önümüzdeki günlerde ziyaretler gerçekleştireceğiz, yönetimle görüşeceğiz. İlk maça gideceğiz, taraftarlarla buluşacağız.' dedi.
Uzun yıllar Gebze Mimarlar Odası başkanlığı yapan, İyi parti belediye başkan adayı Mimar Özhan Aşkın Öztürk, İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Darıca Adayı olarak, uzun yıllar Gebze Mimarlar Odası başkanlığı yapan, Mimar  Özhan Aşkın Öztürk’ü açıklamıştı. Gazetemizi ziyaret eden Öztürk, adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.Göreve gelirse Darıca için yapacaklarından bahsetti.

TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ
Darıca'nın en büyük problemi olan trafik sorunu hakkında konuşan Öztürk;''İnsanlar için zaman en önemli nimet. Zamanlarının en önemli kısımları trafikte geçiriyorlar. Özellikle sabah işe gidiş ve akşam iş çıkış saatlerinde Darıca bu trafiği kaldıramıyor. Göreve gelirsem net konuşuyorum, trafik sorununu çözeceğiz. Alt geçitler ve üst geçitler yaparak bu sorunu bitireceğiz.
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HIZLANDIRACAĞIZ
Kentsel dönüşüme girmesi gereken yerlerin başında Darıca geliyor. Darıca'nın %60ı %70i kentsel dönüşüme girmeli. İnsanlar belki bu konuda huzursuz olabilir ama bir an önce binaların mahalle mahalle tespitini sağlayıp gözden geçireceğiz. Prof. Dr. Naci Görür'de ziyareti sırasında bundan bahsetmişti başkanı seçecekseniz mimar mühendis seçin diye. Zemin etüdü yapılıp, nüfus yoğunluğuna göre ada ada birleştirilip, kimseyi mağdur etmeden kentsel dönüşüme girilmelidir. Bunları yaparken yanı başımızda olan GTÜ'den de destek almalı, birlikte incelemeler yapılmalıdır.
PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Kentsel dönüşüm dahilinde yapacağımız bir çok projemiz de var tabi. İnsan hayatı bizim için önemli dakikalarla yaşıyoruz.Her mahalleye 112 Acil ekipleri konuşlandıracağız. Olay yerine gidilecek mesafeyi kısaltacağız.
Bunun yanı sıra taziye evi, sağlık ocağı, medya evi gibi bir çok projemizi hayata geçireceğiz. Daha sayacak çok şeyimiz var. Festivaller düzenleyeceğiz. Darıca enginarıyla meşhur, eskiden balıkçılar vardı. Esnafa katkı sağlayacak, esnafı geliştirmek amaçlı çalışmalar yapacağız. Darıca'mızın değeri olan Birol Güven var. Film platoları kurup Darıca'yı cazibe merkezi haline getireceğiz.
MİMAR ELİNİN DEĞMESİ LAZIM
Darıca'ya eski canlılığını tekrar kazandıracağız. Sahile ulaşımı rahatlatacağız. İnsanlar Darıca'ya veya Eskihisar'a gitmektense Tuzla'ya daha kolay ulaşırım diye düşünüp oraya gidiyor. Ulaşım zorluğunu ortadan kaldıracağız. Darıca'ya mimar elinin değmesi lazım, onu yapacağız. Mimarlar odasıyla birlikte hareket edeceğiz. Bu sorunların üstesinden geleceğiz.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ'NE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Darıca GB.'ye sahip çıkacağız tekrar Darıca'ya kazandıracağız. Ticarethaneye dönüşen kulübü halka kazandıracağız.Önümüzdeki günlerde ziyaretler gerçekleştireceğiz, yönetimle görüşeceğiz. İlk maça gideceğiz, taraftarlarla buluşacağız.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.