Darıca Bir Umut Engelliler Derneği'nden Anlamlı Destek: Akülü Araç, Artvin'deki İhtiyaç Sahibine Ulaştırılacak

Darıca 08.04.2024 - 11:22, Güncelleme: 08.04.2024 - 11:44
 

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği'nden Anlamlı Destek: Akülü Araç, Artvin'deki İhtiyaç Sahibine Ulaştırılacak

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, derneğe yapılan anlamlı bir bağışı kamuoyuyla paylaştı.

Hasan ve Nebibe çiftinin derneğe gönderdiği akülü aracın, Artvin'deki bir ihtiyaç sahibine teslim edilmesi için hazırlandığı açıklandı. Arıkan, çiftin bu yardımıyla Artvin'deki bir vatandaşın yaşamını kolaylaştıracaklarını belirtti. Dernek adına yapılan açıklamada, Sayın Hasan Bey ve değerli eşine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür edilirken, hayır dualarının kabul olması temennisinde bulunuldu. Ayrıca, toplumda böylesine güzel insanların varlığının önemine vurgu yapıldı ve bu tür desteklerin engelli vatandaşların hayatını olumlu yönde etkilediği ifade edildi. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği olarak, engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Melek Arıkan, bu tür desteklerin kendilerini daha da motive ettiğini ve toplumda engelli bireylere karşı duyarlılığın artmasını umut ettiklerini dile getirdi. Hasan ve Nebibe çiftine, yaptıkları bu anlamlı bağıştan dolayı bir kez daha teşekkür ediyor ve Rabbim'in hayırlarını artırmasını diliyoruz.            
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, derneğe yapılan anlamlı bir bağışı kamuoyuyla paylaştı.

Hasan ve Nebibe çiftinin derneğe gönderdiği akülü aracın, Artvin'deki bir ihtiyaç sahibine teslim edilmesi için hazırlandığı açıklandı. Arıkan, çiftin bu yardımıyla Artvin'deki bir vatandaşın yaşamını kolaylaştıracaklarını belirtti.

Dernek adına yapılan açıklamada, Sayın Hasan Bey ve değerli eşine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür edilirken, hayır dualarının kabul olması temennisinde bulunuldu. Ayrıca, toplumda böylesine güzel insanların varlığının önemine vurgu yapıldı ve bu tür desteklerin engelli vatandaşların hayatını olumlu yönde etkilediği ifade edildi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği olarak, engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Melek Arıkan, bu tür desteklerin kendilerini daha da motive ettiğini ve toplumda engelli bireylere karşı duyarlılığın artmasını umut ettiklerini dile getirdi.

Hasan ve Nebibe çiftine, yaptıkları bu anlamlı bağıştan dolayı bir kez daha teşekkür ediyor ve Rabbim'in hayırlarını artırmasını diliyoruz.

 
 
 
 
 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.