Darıca G.B Karaman’a odaklandı

Spor 28.12.2020 - 10:05, Güncelleme: 28.12.2020 - 10:08
 

Darıca G.B Karaman’a odaklandı

Darıca G.B Karaman’a odaklandı

Ligde 7 maçtır bileği bükülmeyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gözünü Karaman Belediyespor maçına dikti. Kadrosunda önemli eksikleri bulunan rakibi karşısında 3 puan hesapları yapan Darıca, son haftalardaki çıkışını bu maçta da sürdürmek istiyor. Geçen hafta Tekirdağspor’u yenerek yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Darıca Gençlerbirliği, Çarşamba günü deplasmanda Karaman Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Grupta zor günler geçiren ve nitekim küme düşme hattında yer alan Karaman ekibi karşısında zor bir 90 dakikaya çıkacak olan sarı yeşilli ekibimiz, başarılı gidişatını bu maçta da sürdürmek istiyor. KARAMAN’DA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR Geçen hafta Nazilli Belediyespor deplasmanından beraberlikle dönerek önemli bir puan alan Karaman Belediyespor, Nazilli maçında olduğu gibi Darıca G.B karşısına da önemli eksikler ile çıkacak. Karaman’da önceki hafta oynanan tansiyonu yüksek geçen Çengelköyspor maçında kırmızı kart gören Çağatay Polatdemir ve Ufuk Ayaydın sarı yeşilli ekibimize karşı forma giyemeyecek. Cezalı olduğu için Nazilli maçında takımının başında ye alamayan Teknik Direktör Mehmet Erol ise cezasını tamamladığı için Darıca G.B maçında kulübedeki yerini alacak.  
Darıca G.B Karaman’a odaklandı

Ligde 7 maçtır bileği bükülmeyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gözünü Karaman Belediyespor maçına dikti. Kadrosunda önemli eksikleri bulunan rakibi karşısında 3 puan hesapları yapan Darıca, son haftalardaki çıkışını bu maçta da sürdürmek istiyor.

Geçen hafta Tekirdağspor’u yenerek yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Darıca Gençlerbirliği, Çarşamba günü deplasmanda Karaman Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Grupta zor günler geçiren ve nitekim küme düşme hattında yer alan Karaman ekibi karşısında zor bir 90 dakikaya çıkacak olan sarı yeşilli ekibimiz, başarılı gidişatını bu maçta da sürdürmek istiyor.

KARAMAN’DA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Geçen hafta Nazilli Belediyespor deplasmanından beraberlikle dönerek önemli bir puan alan Karaman Belediyespor, Nazilli maçında olduğu gibi Darıca G.B karşısına da önemli eksikler ile çıkacak. Karaman’da önceki hafta oynanan tansiyonu yüksek geçen Çengelköyspor maçında kırmızı kart gören Çağatay Polatdemir ve Ufuk Ayaydın sarı yeşilli ekibimize karşı forma giyemeyecek. Cezalı olduğu için Nazilli maçında takımının başında ye alamayan Teknik Direktör Mehmet Erol ise cezasını tamamladığı için Darıca G.B maçında kulübedeki yerini alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.