Darıca G.B kasasını doldurdu

Spor 27.10.2016 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B kasasını doldurdu

Darıca G.B kasasını doldurdu

Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalarak kasasını doldurdu. Geçen sezonki ödül dağıtım kriterlerinde 3.Tur’a kalan takımlara 27 bin dolar ödül verilmişti. Yani Darıca 2.Tur’da Ankaragücü’nü elediği için daha önce bu ödülü hak etmişti. Yine geçen sezon gruplara kalmaya hak kazanan takımlara ayakbastı parası olarak 50 Bin dolar ödendiği belirtildi. Geçen sezonki ödül dağıtım kriterleri baz alındığında sarı-yeşilli kulüp şuna dek 80 bin doları (Yaklaşık 250 Bin TL) kasasına koymuş oldu. GALİBİYETE 40 BİN DOLAR, İDDAA HARİÇ  Geçtiğimiz sezon grup müsabakalarında galibiyet alan kulüplere 40 bin, beraberlik sahadan ayrılan ekiplere ise 20 bin dolar ödenmişti. Ayrıca bu rakamlara iddaa gelirleri dâhil değil. Takımlar alacağı sonuçlara göre iddaa’dan da ekstra bir para almış olacak.
Darıca G.B kasasını doldurdu

Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalarak kasasını doldurdu. Geçen sezonki ödül dağıtım kriterlerinde 3.Tur’a kalan takımlara 27 bin dolar ödül verilmişti. Yani Darıca 2.Tur’da Ankaragücü’nü elediği için daha önce bu ödülü hak etmişti. Yine geçen sezon gruplara kalmaya hak kazanan takımlara ayakbastı parası olarak 50 Bin dolar ödendiği belirtildi. Geçen sezonki ödül dağıtım kriterleri baz alındığında sarı-yeşilli kulüp şuna dek 80 bin doları (Yaklaşık 250 Bin TL) kasasına koymuş oldu.

GALİBİYETE 40 BİN DOLAR, İDDAA HARİÇ 
Geçtiğimiz sezon grup müsabakalarında galibiyet alan kulüplere 40 bin, beraberlik sahadan ayrılan ekiplere ise 20 bin dolar ödenmişti. Ayrıca bu rakamlara iddaa gelirleri dâhil değil. Takımlar alacağı sonuçlara göre iddaa’dan da ekstra bir para almış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.