Darıca Karslılar’da siyasetsiz günler

Darıca 18.01.2015 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca Karslılar’da siyasetsiz günler

Darıca Karslılar Derneği haftasonun da, üyeler, esnaflar ve basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kars’ın yöresel ürünleri ile yapılan kahvaltı sonrasında başta Dernek başkanı Nevzat Aytekin olmak üzere davetliler söz alarak fikirlerini paylaştılar.

Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin, kahvaltıya katılan davetlilere yönelik gerçekleştirdiği konuşmasında, “ Derneğimiz yeni yerinde hem hemşerilerimize hem de Darıcalılara hizmet vermeye devam etmektedir. Karslı olmak nasıl bir insanın tekelinde değilse Darıca Karslılar Derneği’de bizim tekelimizde değildir. Derneğimizin tabelasında Darıca Karslılar Derneği yazıyorsa bu tüm Karslı hemşerilerimizin derneğidir. Gelsinler sahip çıksınlar. Destek olsunlar. Proje üretsinler. Hemşerileri ile birlik ve beraberlik içinde bir kaynaşma sağlasınlar. “dedi. SARIKAMIŞ ZİYARETİ İÇİN KARABACAK’A TEŞEKKÜR Yakın zamanda Darıca Karslılar Derneği olarak Sarıkamış Şehitleri’nin 100. Anma Etkinlik programına katılmak üzere Kars’a gidildiğini de belirten Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, “Yönetim Kurulumuz’dan 9 arkadaşımızla Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Programı için bu kente gittik. Bu gidişimizde bizlere destek olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ederiz. Kendilerini bu hafta içinde teşekkür amacı ile ziyaret etmek istiyoruz. Hemen peşinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na yönelik bir ziyaret programı gerçekleştireceğiz. Darıca Karslılar Derneği ilçe içinde hareketli olduğu kadar ulusal çerçevede ki hareketlerin içinde olmaya devam edecektir.”dedi. RENKLİ İSİMLER KATILDI Darıca Karslılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına Dernek başkan Yardımcısı Yavuz Aydemir, Naim Tamyüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Odlukaya, Adnan İşçi, Fikret Ağbaba, Metin Aldım, Atilla Temur, Ferman Aktaş, Darıca Eski CHP İlçe Başkanı Selman Kösali, Hedef Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır, Darıcalı İşadamı Ertekin Efendioğlu katıldılar. Dernek girişinde derneğe sponsor olan firmaların tanıtım projesi ile yakın zamanda dernek üyelerinin alışverişlerinde kullanacakları indirim kartı projesinin tanıtımı da toplantının gündeminde yer alan konular oldu. HABER : Adnan AYVAZ
Darıca Karslılar Derneği haftasonun da, üyeler, esnaflar ve basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kars’ın yöresel ürünleri ile yapılan kahvaltı sonrasında başta Dernek başkanı Nevzat Aytekin olmak üzere davetliler söz alarak fikirlerini paylaştılar.

Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin, kahvaltıya katılan davetlilere yönelik gerçekleştirdiği konuşmasında, “ Derneğimiz yeni yerinde hem hemşerilerimize hem de Darıcalılara hizmet vermeye devam etmektedir. Karslı olmak nasıl bir insanın tekelinde değilse Darıca Karslılar Derneği’de bizim tekelimizde değildir. Derneğimizin tabelasında Darıca Karslılar Derneği yazıyorsa bu tüm Karslı hemşerilerimizin derneğidir. Gelsinler sahip çıksınlar. Destek olsunlar. Proje üretsinler. Hemşerileri ile birlik ve beraberlik içinde bir kaynaşma sağlasınlar. “dedi.

SARIKAMIŞ ZİYARETİ İÇİN KARABACAK’A TEŞEKKÜR

Yakın zamanda Darıca Karslılar Derneği olarak Sarıkamış Şehitleri’nin 100. Anma Etkinlik programına katılmak üzere Kars’a gidildiğini de belirten Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, “Yönetim Kurulumuz’dan 9 arkadaşımızla Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Programı için bu kente gittik. Bu gidişimizde bizlere destek olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ederiz. Kendilerini bu hafta içinde teşekkür amacı ile ziyaret etmek istiyoruz. Hemen peşinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na yönelik bir ziyaret programı gerçekleştireceğiz. Darıca Karslılar Derneği ilçe içinde hareketli olduğu kadar ulusal çerçevede ki hareketlerin içinde olmaya devam edecektir.”dedi.

RENKLİ İSİMLER KATILDI

Darıca Karslılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına Dernek başkan Yardımcısı Yavuz Aydemir, Naim Tamyüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Odlukaya, Adnan İşçi, Fikret Ağbaba, Metin Aldım, Atilla Temur, Ferman Aktaş, Darıca Eski CHP İlçe Başkanı Selman Kösali, Hedef Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır, Darıcalı İşadamı Ertekin Efendioğlu katıldılar. Dernek girişinde derneğe sponsor olan firmaların tanıtım projesi ile yakın zamanda dernek üyelerinin alışverişlerinde kullanacakları indirim kartı projesinin tanıtımı da toplantının gündeminde yer alan konular oldu.

DSC03523.JPG görüntüleniyor

DSC03526.JPG görüntüleniyor

DSC03525.JPG görüntüleniyor

DSC03524.JPG görüntüleniyor

HABER : Adnan AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.