Darıca Uğur Okullarında dersler başladı

Eğitim 24.08.2021 - 14:51, Güncelleme: 24.08.2021 - 14:51
 

Darıca Uğur Okullarında dersler başladı

Darıca Uğur Okullarında dersler başladı

Bir buçuk yıllık uzaktan eğitim sürecinden sonra okullarda yüz yüze eğitim hazırlıkları başladı. Darıca Uğur Okulları 2021-2022 eğitim-öğretim yılı yüz yüze eğitimine önceki gün coşkulu bir açılış töreni ile başladı. Okul bahçesindeki törende ve okulda Covid 19 tedbirleri hassasiyetle uygulandı. Okul Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü İrfan Yılmaz törende yaptığı konuşmada, Darıca Uğur Okullarının güçlü eğitim kadrosu ile velilere güven verdiğini, 53 yıllık Uğur tecrübesinin ise başarıda çok önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, “Uğur okulları her geçen gün büyüyen ve sürdürülebilir başarının da kriterlerini yerine getiren bir kurum olarak karşılığını da velilerimizin teveccühünde görmektedir. Kurslarımız bünyesinde 800 öğrenci, ortaokul ve Anadolu liselerimizde ise 300 öğrenci ve toplamda 115 takım arkadaşlarımızla çok güçlü bir kadroyuz” “AMACIMIZ  UZAKTAN  EĞİTİMİN  HASARLARINI  EN AZA İNDİRMEK” “Nitelikli yapılanmamız yanında nicelik artışımıza göre ise yeni idari kadrolarımızda yapılanmalara gittik. Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne Aliye Erdoğan, Müdür Yardımcılığına İbrahim Karabağ, Ortaokul Müdürlüğüne Sinan Demirci, Müdür Yardımcılığına Ayda Karadağ, Kurs Müdürlüklerine Özkan Cengiz, Murat Türk ve Eğitim Koordinatörlüğüne ise Girayhan Yılmaz atanmıştır. Bölgemizin en ciddi akademik yapılanması ile uzaktan eğitimin hasarlarını en aza indirmek için okullarımızı iki hafta önce açtık. Tüm sınıflarımızda geçmişin telafisine dönük tekrarları 6 Eylül tarihine kadar sürdüreceğiz. AGİS ve UT sınavları ile öğrencilerimizin bilişsel eksikleri tespit edilerek tedbirler getirilmektedir” ifadelerini kullandı. ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER Öğrencilere hitaben de konuşan Yılmaz, “Yarını bu günden garanti edebilirsiniz okulda öğretmenlerinizi dikkatle takip edip dinler, derslere aktif katılırsanız, okuldaki başarıya yansıyan kısmı tamamlamış olursunuz. Ancak bu yetmez ev de ciddi bir ders tekrarı ve ödev saatleri yapmalısınız. İyi bir uyku ve iyi bir kahvaltı başarıda pay sahibidir. Sizlerde Uğurlu olma şansınızı mezunlarımız gibi çok iyi değerlendirebilirsiniz” dedi. Yılmaz konuşmasının sonunda ise veli, öğretmen ve öğrencilere COVİD 19 tedbirlerini de bir kez daha hatırlatarak sağlık ve başarı dileklerinde bulundu.
Darıca Uğur Okullarında dersler başladı

Bir buçuk yıllık uzaktan eğitim sürecinden sonra okullarda yüz yüze eğitim hazırlıkları başladı. Darıca Uğur Okulları 2021-2022 eğitim-öğretim yılı yüz yüze eğitimine önceki gün coşkulu bir açılış töreni ile başladı. Okul bahçesindeki törende ve okulda Covid 19 tedbirleri hassasiyetle uygulandı. Okul Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü İrfan Yılmaz törende yaptığı konuşmada, Darıca Uğur Okullarının güçlü eğitim kadrosu ile velilere güven verdiğini, 53 yıllık Uğur tecrübesinin ise başarıda çok önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, “Uğur okulları her geçen gün büyüyen ve sürdürülebilir başarının da kriterlerini yerine getiren bir kurum olarak karşılığını da velilerimizin teveccühünde görmektedir. Kurslarımız bünyesinde 800 öğrenci, ortaokul ve Anadolu liselerimizde ise 300 öğrenci ve toplamda 115 takım arkadaşlarımızla çok güçlü bir kadroyuz”

“AMACIMIZ  UZAKTAN  EĞİTİMİN  HASARLARINI  EN AZA İNDİRMEK”

“Nitelikli yapılanmamız yanında nicelik artışımıza göre ise yeni idari kadrolarımızda yapılanmalara gittik. Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne Aliye Erdoğan, Müdür Yardımcılığına İbrahim Karabağ, Ortaokul Müdürlüğüne Sinan Demirci, Müdür Yardımcılığına Ayda Karadağ, Kurs Müdürlüklerine Özkan Cengiz, Murat Türk ve Eğitim Koordinatörlüğüne ise Girayhan Yılmaz atanmıştır. Bölgemizin en ciddi akademik yapılanması ile uzaktan eğitimin hasarlarını en aza indirmek için okullarımızı iki hafta önce açtık. Tüm sınıflarımızda geçmişin telafisine dönük tekrarları 6 Eylül tarihine kadar sürdüreceğiz. AGİS ve UT sınavları ile öğrencilerimizin bilişsel eksikleri tespit edilerek tedbirler getirilmektedir” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Öğrencilere hitaben de konuşan Yılmaz, “Yarını bu günden garanti edebilirsiniz okulda öğretmenlerinizi dikkatle takip edip dinler, derslere aktif katılırsanız, okuldaki başarıya yansıyan kısmı tamamlamış olursunuz. Ancak bu yetmez ev de ciddi bir ders tekrarı ve ödev saatleri yapmalısınız. İyi bir uyku ve iyi bir kahvaltı başarıda pay sahibidir. Sizlerde Uğurlu olma şansınızı mezunlarımız gibi çok iyi değerlendirebilirsiniz” dedi. Yılmaz konuşmasının sonunda ise veli, öğretmen ve öğrencilere COVİD 19 tedbirlerini de bir kez daha hatırlatarak sağlık ve başarı dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.