Darıca’da 10 kuruşa bilgisayar!

Darıca 23.06.2021 - 12:20, Güncelleme: 23.06.2021 - 12:20
 

Darıca’da 10 kuruşa bilgisayar!

Yapı ve Kredi Bankası Darıca Deposunda 10 kuruştan satışa çıkarılan bin adet Dell Desktop’un ihalesi gerçekleştirildi.

Bankalar resmi internet sayfaları üzerinden arsa, tarla, konut, işyeri, otel, fabrika, araç, taşıt satış işlemleri gerçekleştiriyor. İkinci el alım yapmak isteyen birçok vatandaş düzenlenen ihalelere katılıyor. Yapı Kredi Bankası ise bin adet Dell Desktop satışı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruda, ikinci el bilgisayarların, Harddisklerine wipe (sıfırlama) işlemi uygulandığı bildirildi. İHALE GERÇEKLEŞTİRİLDİ Yapı Kredi Bankası gayrimenkul satış sayfası üzerinden flaş bir açıklama yaptı. Bin adet Dell Desktop satışı ihale açtığını duyuran banka, son katılım tarihi ise 23 Haziran olarak açıklamıştı. İhaleye çıkan bilgisayarların harrdisklerine sıfırlama işlemi uygulandığını bildiren Yapı Kredi Bankası, ihaleyi kazanan firmadan da faaliyet belgesi istedi.
Yapı ve Kredi Bankası Darıca Deposunda 10 kuruştan satışa çıkarılan bin adet Dell Desktop’un ihalesi gerçekleştirildi.

Bankalar resmi internet sayfaları üzerinden arsa, tarla, konut, işyeri, otel, fabrika, araç, taşıt satış işlemleri gerçekleştiriyor. İkinci el alım yapmak isteyen birçok vatandaş düzenlenen ihalelere katılıyor. Yapı Kredi Bankası ise bin adet Dell Desktop satışı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruda, ikinci el bilgisayarların, Harddisklerine wipe (sıfırlama) işlemi uygulandığı bildirildi.

İHALE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yapı Kredi Bankası gayrimenkul satış sayfası üzerinden flaş bir açıklama yaptı. Bin adet Dell Desktop satışı ihale açtığını duyuran banka, son katılım tarihi ise 23 Haziran olarak açıklamıştı. İhaleye çıkan bilgisayarların harrdisklerine sıfırlama işlemi uygulandığını bildiren Yapı Kredi Bankası, ihaleyi kazanan firmadan da faaliyet belgesi istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.