DARICA'DA BAYRAM DENETİMLERİ

Darıca 15.07.2015 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'DA BAYRAM DENETİMLERİ

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde faaliyet gösteren pasta ve tatlı üretim imalathaneleriyle satış noktalarında Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırdı.

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde faaliyet gösteren pasta ve tatlı üretim imalathaneleriyle satış noktalarında Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırdı. Zabıta Ekipleri yaptıkları denetimlerde halk sağlığı açısından büyük önem arzeden işyerlerinin genel temizlik, sağlık kurallarına uygunluk ve üretim alanları kontrolü ile personellerin kişisel bakım ve iş elbiselerinin uygunluğunu denetleyerek eksiklikler tespit edilen işyerlerine gerekli uyarıları yapıp cezai işlem uyguladı.  DENETİMLER BAYRAM BOYUNCA SÜRECEK İlçe genelinde faaliyet gösteren imalathanelere eş zamanlı yapılan  denetimlerde özellikle gıda malzemelerinin depolama alanlarının hijyen kurallarına uygun olup olmadığı kontrol edilirken, hijyenik şartlara uygun uymayan işyerlerine gerekli uyarılar yapılarak hakkında yasal işlem uygulandı.Ayrıca çalışanların iş önlükleri, boneler ve genel temizlik şartlarına uyulup uyulmadığı da denetimlerden geçirilirken denetim sonrası Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerde genel olarak işletmelerin kurallara uyduğu ancak bazı işletmelerde tespit edilen küçük aksaklıklar dolayısıyla gerekli cezai müeyyidelerin uygulandığı ve firmaların uyarıldığı ifade edilerek bu tür imalathanelerin temiz ve hijyenik olması adına denetimlerin bayram boyunca devam edeceğini ifade ettiler.  
Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde faaliyet gösteren pasta ve tatlı üretim imalathaneleriyle satış noktalarında Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırdı.

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde faaliyet gösteren pasta ve tatlı üretim imalathaneleriyle satış noktalarında Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini artırdı. Zabıta Ekipleri yaptıkları denetimlerde halk sağlığı açısından büyük önem arzeden işyerlerinin genel temizlik, sağlık kurallarına uygunluk ve üretim alanları kontrolü ile personellerin kişisel bakım ve iş elbiselerinin uygunluğunu denetleyerek eksiklikler tespit edilen işyerlerine gerekli uyarıları yapıp cezai işlem uyguladı.

 DENETİMLER BAYRAM BOYUNCA SÜRECEK

İlçe genelinde faaliyet gösteren imalathanelere eş zamanlı yapılan  denetimlerde özellikle gıda malzemelerinin depolama alanlarının hijyen kurallarına uygun olup olmadığı kontrol edilirken, hijyenik şartlara uygun uymayan işyerlerine gerekli uyarılar yapılarak hakkında yasal işlem uygulandı.Ayrıca çalışanların iş önlükleri, boneler ve genel temizlik şartlarına uyulup uyulmadığı da denetimlerden geçirilirken denetim sonrası Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerde genel olarak işletmelerin kurallara uyduğu ancak bazı işletmelerde tespit edilen küçük aksaklıklar dolayısıyla gerekli cezai müeyyidelerin uygulandığı ve firmaların uyarıldığı ifade edilerek bu tür imalathanelerin temiz ve hijyenik olması adına denetimlerin bayram boyunca devam edeceğini ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.