Darıca’dan “Gençlik Koordinatörü” istişaresi!

Darıca 16.10.2021 - 10:40, Güncelleme: 16.10.2021 - 10:44
 

Darıca’dan “Gençlik Koordinatörü” istişaresi!

Darıca’dan “Gençlik Koordinatörü” istişaresi!

Darıca İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından planlanan "Gençlik Koordinatörlüğü İstişare Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıda 2021 yılı faaliyetlerinin sunumu ve 2022 yılına dair planlanan etkinlik ve projeler tanıtıldı. Darıca İlçe Müftülüğü, Gençlik Koordinatörlüğü istişare toplantısını İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda yeni eğitim öğretim döneminde yapılacak çalışmalar hakkında planlamalar yapılırken gençlik hizmetlerinde yapılan çalışmalar kapsamında da görev değişimi yaşandı. Buna göre Uluçınar Kur'an Kursu Öğreticisi Rukiye Akbulut yeni koordinatör seçildi. Toplantıda son bir yılda, salgın koşullarının sebep olduğu zorluklara rağmen, gençlik çalışmalarında göstermiş oldukları başarı sebebiyle İl Gençlik Koordinatörlerine ve gençlik çalışmaları ekibine teşekkür eden Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, gençlik çalışmalarının gönüllü ve gayretli bir ekiple ivme kazanması gerektiğini de söyledi.  
Darıca’dan “Gençlik Koordinatörü” istişaresi!

Darıca İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından planlanan "Gençlik Koordinatörlüğü İstişare Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıda 2021 yılı faaliyetlerinin sunumu ve 2022 yılına dair planlanan etkinlik ve projeler tanıtıldı.

Darıca İlçe Müftülüğü, Gençlik Koordinatörlüğü istişare toplantısını İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda yeni eğitim öğretim döneminde yapılacak çalışmalar hakkında planlamalar yapılırken gençlik hizmetlerinde yapılan çalışmalar kapsamında da görev değişimi yaşandı. Buna göre Uluçınar Kur'an Kursu Öğreticisi Rukiye Akbulut yeni koordinatör seçildi. Toplantıda son bir yılda, salgın koşullarının sebep olduğu zorluklara rağmen, gençlik çalışmalarında göstermiş oldukları başarı sebebiyle İl Gençlik Koordinatörlerine ve gençlik çalışmaları ekibine teşekkür eden Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, gençlik çalışmalarının gönüllü ve gayretli bir ekiple ivme kazanması gerektiğini de söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.