Darıcalı öğrenciler eğlenerek öğreniyor

Darıca 03.03.2021 - 15:40, Güncelleme: 03.03.2021 - 15:40
 

Darıcalı öğrenciler eğlenerek öğreniyor

Darıcalı öğrenciler eğlenerek öğreniyor

Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi öğretmeni Pınar Uğurlu’nun rehberliğinde ‘Catch Fun At Home’ e-Twinning projesi öğrencilerin eğlenerek öğrenmesine olanak sağlıyor. ‘Catch Fun At Home’ e-Twinning projesi tatil döneminde de öğrencilerin eğlenerek öğrenmesine olanak sağlıyor. Ocak ayını tamamlayan proje Şubat ayı etkinlikleriyle devam ediyor. Öğrenciler proje ile sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin her aşamasını titizlikle araştırıyor, öğreniyor, evde üretebiliyor. Bu ay etkinlikleriyle göz dolduran projenin öğretmenleri, öğrenmenin kalıcı hale gelmesi için öğrencilerini teşvik etmeye ve öğrenmenin sadece okulda değil pandemi döneminde evde de kolayca gerçekleştirilebileceğini kanıtlıyor. Velilerde çocuklarının bu projeye dahil olarak evde daha aktif öğrenmeler gerçekleştirdiğini ve pandemi döneminde oluşan olumsuzlukların en aza indiğini düşünüyor.
Darıcalı öğrenciler eğlenerek öğreniyor

Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi öğretmeni Pınar Uğurlu’nun rehberliğinde ‘Catch Fun At Home’ e-Twinning projesi öğrencilerin eğlenerek öğrenmesine olanak sağlıyor.

‘Catch Fun At Home’ e-Twinning projesi tatil döneminde de öğrencilerin eğlenerek öğrenmesine olanak sağlıyor. Ocak ayını tamamlayan proje Şubat ayı etkinlikleriyle devam ediyor. Öğrenciler proje ile sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin her aşamasını titizlikle araştırıyor, öğreniyor, evde üretebiliyor. Bu ay etkinlikleriyle göz dolduran projenin öğretmenleri, öğrenmenin kalıcı hale gelmesi için öğrencilerini teşvik etmeye ve öğrenmenin sadece okulda değil pandemi döneminde evde de kolayca gerçekleştirilebileceğini kanıtlıyor. Velilerde çocuklarının bu projeye dahil olarak evde daha aktif öğrenmeler gerçekleştirdiğini ve pandemi döneminde oluşan olumsuzlukların en aza indiğini düşünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.